Bog & idéTina Høegh og Helle Rørbech

Bøger skrevet af Tina Høegh og Helle Rørbech

Læs mere om Tina Høegh og Helle Rørbech
1 produkter
1 produkter
Fagdidaktik i dansk
BOEGERTILSTAERKPRIS
Fagdidaktik i danskEllen Krogh
305,96 DKK
Hæftet
(1)
Fagdidaktik i dansk

Mere om Tina Høegh og Helle Rørbech

Der er bare én bog af Tina Høegh og Helle Rørbech tilgængelig hos Bog & idé. Det er "Fagdidaktik i dansk". Den er publiceret af Frydenlund på dansk. "Fagdidaktik i dansk" er desuden en del af serien "Didaktik".

Når du har valgt den eller de bøger, du gerne vil bestille, skal du først og fremmest beslutte dig for, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. Hvis du vælger at bestille din bog i et trykt format, kan du ofte vælge mellem hårde eller bløde omslag. De traditionelle hårde omslag er hardback og indbundet, mens de bløde omslag gælder for den billigere paperback samt hæftet bøger. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen blandt andet er blevet populær at læse på tablet, mens lydbogen er fantastisk at have i ørene, mens du laver andre ting. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

"Fagdidaktik i dansk" af Tina Høegh og Helle Rørbech

Hos Bog & idé er "Fagdidaktik i dansk" tilgængelig som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Bogen er med i Rørbechs serie "Didaktik". Det er Frydenlund, der har publiceret bogen, og den kan købes hos Bog & idé på dansk.

Endnu en af Tina Høegh og Helle Rørbech fantastiske bøger, som er værd at læse.
Detaljer
Fulde navn:
Tina Høegh og Helle Rørbech