Bog & idéTine Basse Fisker og Sofia Esmann

Bøger skrevet af Tine Basse Fisker og Sofia Esmann

Læs mere om Tine Basse Fisker og Sofia Esmann
1 produkter
1 produkter
Inklusionsvejlederen 2
BOEGERTILSTAERKPRIS
Inklusionsvejlederen 2Hans Godske
405,95 DKK
Paperback
(1)
Inklusionsvejlederen 2

Mere om Tine Basse Fisker og Sofia Esmann

Der er bare én bog af Tine Basse Fisker og Sofia Esmann tilgængelig hos Bog & idé. Bogen har titlen "Inklusionsvejlederen 2". Det er Dafolo, der har publiceret den på dansk. "Inklusionsvejlederen 2" er desuden tilknyttet serien "Inkluderende læringsfællesskaber".

Når du har fundet den eller de bøger, du gerne vil købe, skal du først og fremmest vælge, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. Bestiller du en trykt bog, kan du ofte vælge mellem fire forskellige formater, herunder indbundet, hardback, paperback og hæftet. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen blandt andet er blevet populær at læse på tablet, mens lydbogen er ideel at have i ørene, mens du laver andre ting. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

"Inklusionsvejlederen 2" af Tine Basse Fisker og Sofia Esmann

Det er muligt at købe Tine Basse Fisker og Sofia Esmanns "Inklusionsvejlederen 2" som paperback. En paperback-bog har et blødt omslag, og det er den billigste udgave af de trykte bøger. Bogen er med i serien "Inkluderende læringsfællesskaber". Bogen er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Dafolo.

Dette er en også en fantastisk bog fra Esmann, som du godt kan glæde dig til at læse.
Detaljer
Fulde navn:
Tine Basse Fisker og Sofia Esmann