Bog & idéTine Vilendal Petersen

Bøger skrevet af Tine Vilendal Petersen

1 produkter
1 produkter
Erik af Danmark
Erik af DanmarkTine Vilendal Petersen
199,95 DKK
PAPERBACK
(0)
Erik af Danmark

Mere om Tine Vilendal Petersen

Der findes flere forskellige bøger af Tine Vilendal Petersen til salg online hos Bog & idé. På listen nedenfor ser du Vilendal Petersens nyeste udgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Ingenmandsland" i serien "Ekko serien" udgivet af Dansklærerforeningen - "Erik af Danmark" i serien "Danmarkshistorie for unge" udgivet af Historia

Mere om Tine Vilendal Petersens bøger

Tine Vilendal Petersen har to bøger tilgængelig her hos Bog & idé. Find din favorit og bestil den allerede nu. Du kan kun bestille bøgerne fra Vilendal Petersen som paperback. Derudover er bøgerne fra Vilendal Petersen inddelt i serier, og de er publiceret af flere forskellige forlag.

Når du har valgt en eller flere bøger, du gerne vil købe, skal du først og fremmest tage stilling til, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. Vælger du en trykt bog, kan du typisk vælge mellem fire forskellige formater, herunder indbundet, hardback, paperback og hæftet. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen blandt andet er blevet eftertragtet at læse på tablet, mens lydbogen er ideel at have i ørene, mens du laver andre ting. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

"Ingenmandsland" af Tine Vilendal Petersen

"Ingenmandsland" findes på den digitale boghylde som paperback. Med en bog i paperback har du et blødt omslag, der kan gøre bogen nemmere at bladre i. Bogen er med i serien "Ekko serien". Bogen findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Dansklærerforeningen.

"Erik af Danmark" af Tine Vilendal Petersen

Hos Bog & idé er "Erik af Danmark" tilgængelig som paperback. Med en bog i paperback har du et blødt omslag, der kan gøre bogen nemmere at bladre i. Bogen er med i serien "Danmarkshistorie for unge". Bogen er til salg hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Historia.
Detaljer
Fulde navn:
Tine Vilendal Petersen