Bog & idéT.M. Rives

Bøger skrevet af T.M. Rives

Læs mere om T.M. Rives
2 produkter
2 produkter
Secret New York: An unusual guide
Secret New York: An unusual guideT.M. Rives
199,95 DKK
HÆFTET
(0)
Secret New York: An unusual guide
Secret New York: Curious Activities
Secret New York: Curious ActivitiesT.M. Rives
189,95 DKK
HÆFTET
(0)
Secret New York: Curious Activities

Mere om T.M. Rives

Der er flere forskellige bøger af T.M. Rives tilgængelig her hos Bog & idé. Nedenfor har vi lavet en liste, hvor du kan finde bøger fra Rives.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig engelsk.
- "Secret New York: An unusual guide" udgivet af Éditions Jonglez - "Secret New York: Curious Activities" udgivet af Éditions Jonglez

Bøger af T.M. Rives

Du kan bestille to bøger af T.M. Rives her hos Bog & idé. Få fingrene i din favorit allerede nu. Bøgerne fra Rives kommer kun som hæftet. Rives' bøger er desuden publiceret i en serie, og de er udgivet af Éditions Jonglez.

Når du har valgt en eller flere bøger, du gerne vil bestille, skal du først og fremmest vælge, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. Hvis du vælger at købe din bog i et fysisk format, kan du ofte vælge mellem hårde eller bløde omslag. De traditionelle hårde omslag er indbundet og hardback, mens de bløde omslag omfatter den billigere paperback samt hæftet bøger. De digitale formater vinder derudover mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på tablet eller smartphone. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

"Secret New York: An unusual guide" af T.M. Rives

Det er muligt at købe T.M. Rives' "Secret New York: An unusual guide" som hæftet. At en bog er hæftet vil sige, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Bogen er tilgængelig hos Bog & idé på engelsk og er publiceret af Éditions Jonglez.

"Secret New York: Curious Activities" af T.M. Rives

Hos Bog & idé er "Secret New York: Curious Activities" tilgængelig som hæftet. En hæftet udgave vil sige, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Det er Éditions Jonglez, der har udgivet bogen, og den er til salg hos Bog & idé på engelsk.
Detaljer
Fulde navn:
T.M. Rives