Bog & idéTodd Burpo

Bøger skrevet af Todd Burpo

Læs mere om Todd Burpo
1 produkter
1 produkter
Himlen findes virkelig
STREAM
Himlen findes virkeligTodd Burpo
149,95 DKK
Lydbog
(3)
Himlen findes virkelig

Mere om Todd Burpo

Der er kun én bog af Todd Burpo tilgængelig hos Bog & idé. Bogen har titlen "Himlen findes virkelig". Den er udgivet af ProRex Forlag på dansk.

Når du har fundet den eller de bøger, du gerne vil købe, skal du først og fremmest vælge, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. Vælger du en trykt bog, kan du ofte vælge mellem fire forskellige formater, herunder indbundet, hardback, paperback og hæftet. De digitale formater vinder desuden mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på smartphone eller tablet. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

Todd Burpos "Himlen findes virkelig"

Hos Bog & idé er "Himlen findes virkelig" tilgængelig som lydbog. Du kan også altid have "Himlen findes virkelig" af Todd Burpo med dig, hvis du køber bogen som lydbog. Efter du har gennemført købet, kan du downloade bogen som mp3-fil og lytte til den på din tablet, computer eller smartphone, når du har lyst, og hvor du har lyst. Bogen findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk og er publiceret af ProRex Forlag.

Endnu en af Todd Burpo fantastiske bøger, som er værd at læse.
Detaljer
Fulde navn:
Todd Burpo