Bog & idéTom Eide

Bøger skrevet af Tom Eide

Læs mere om Tom Eide
3 produkter
3 produkter
Kommunikation i praksis
BOEGERTILSTAERKPRIS
Kommunikation i praksisTom Eide og Hilde Eide
269,96 DKK
Hæftet
(0)
Kommunikation i praksis
Kommunikasjon i relasjoner : personorientering, samhandling, etikk
Kommunikasjon i relasjoner : personorientering, samhandling, etikkHilde Eide
779,95 DKK
Hæftet
(0)
Kommunikasjon i relasjoner : personorientering, samhandling, etikk
Kommunikasjon i praksis : relasjoner,  samspill og etikk i sosialfaglig arbeid
Kommunikasjon i praksis : relasjoner, samspill og etikk i sosialfaglig arbeidHilde Eide
859,95 DKK
Hæftet
(0)
Kommunikasjon i praksis : relasjoner, samspill og etikk i sosialfaglig arbeid

Mere om Tom Eide

Her hos Bog & idé ser du et bredt udbud af bøger skrevet af Tom Eide. På listen nedenfor finder du Eides seneste udgivelser.
Leder du efter en bog på et bestemt sprog? Tom Eides bøger udbydes på forskellige sprog. Du kan se de tilgængelig sprog på den enkelte bog.
- "Kommunikasjon i relasjoner : personorientering, samhandling, etikk" udgivet af Gyldendal akademisk - "Kommunikasjon i relasjoner" udgivet af Gyldendal Akademisk - "Kommunikation i praksis " i serien "Pædagogiske linjer" udgivet af Klim - "Kommunikasjon i praksis : relasjoner, samspill og etikk i sosialfaglig arbeid" udgivet af Gyldendal akademisk

Mere om Tom Eides bøger

Tom Eide har fire bøger tilgængelig her hos Bog & idé. Køb dine favoritter allerede nu. Du kan kun finde bøgerne fra Eide som hæftet. Derudover er bøgerne fra Eide udgivet i serier, og det er flere forskellige forlag, der har udgivet dem.

Inden du køber den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. De fysiske bøger kommer ofte i fire forskellige typer af formater. Formaterne inkluderer de klassiske hardback og indbundet samt de lidt mere prisvenlige paperback og hæftet. De digitale formater vinder desuden mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på tablet eller smartphone. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

"Kommunikasjon i relasjoner : personorientering, samhandling, etikk" af Tom Eide

"Kommunikasjon i relasjoner : personorientering, samhandling, etikk" kan købes som hæftet. En hæftet udgave betyder, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Det er Gyldendal akademisk, der har udgivet bogen, og den kan købes hos Bog & idé på norsk bokmål.

"Kommunikasjon i relasjoner" af Tom Eide

"Kommunikasjon i relasjoner" kan købes online som hæftet. En hæftet udgave betyder, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Bogen kan købes hos Bog & idé på norsk og er udgivet af Gyldendal Akademisk.
Detaljer
Fulde navn:
Tom Eide