Bog & idéTom Franklin

Bøger skrevet af Tom Franklin

2 produkter
2 produkter
Pukkelryg Pukkelryg
STREAM
Pukkelryg PukkelrygTom Franklin
149,95 DKK
Lydbog
(3)
Pukkelryg Pukkelryg
Pukkelryg Pukkelryg
Pukkelryg pukkelrygTom Franklin
59,95 DKK
EBOG
(3)
Pukkelryg pukkelryg

Mere om Tom Franklin

Der er flere bøger fra Tom Franklin tilgængelig hos Bog & idé. Nedenfor har vi listet de nyeste udgivelser fra Franklin.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Pukkelryg pukkelryg" udgivet af Klim - "Pukkelryg Pukkelryg" udgivet af Lindhardt og Ringhof - "Pukkelryg Pukkelryg" udgivet af Klim

Tom Franklins bøger

Der er tre tilgængelige bøger af Tom Franklin hos Bog & idé. Køb dine favoritter allerede i dag. Du kan finde Tom Franklin bøger i flere forskellige formater. Bøgerne af Franklin er kun en del af enkelt serie, og det er flere forskellige forlag, der har publiceret dem.

Når du har valgt bøgerne, du gerne vil købe, skal du først og fremmest tage stilling til, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det traditionelle valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, typisk er mere prisvenlig. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen eksempelvis er blevet populær at læse på tablet, mens lydbogen er ideel at have i ørene, mens du laver andre ting. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

Tom Franklins "Pukkelryg pukkelryg"

"Pukkelryg pukkelryg" kan købes som ebog. Det betyder, at du kan læse "Pukkelryg pukkelryg" fra din foretrukne enhed, når og hvor du vil. Når du har fuldendt købet af e-bogen, kan du downloade den, og så er du ellers klar til at læse. Bogen er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Klim.

"Pukkelryg Pukkelryg" af Tom Franklin

"Pukkelryg Pukkelryg" findes på den digitale boghylde som lydbog. Fordelen ved at have Tom Franklins "Pukkelryg Pukkelryg" som lydbog er, at du kan lytte til den, uanset om du er derhjemme eller ude af huset. Du skal blot downlade den som mp3-fil, så snart du har afsluttet dit køb. Bogen kan købes hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Lindhardt og Ringhof.
Detaljer
Fulde navn:
Tom Franklin