Bog & idéTomas Blom

Bøger skrevet af Tomas Blom

Læs mere om Tomas Blom
1 produkter
1 produkter
Togtet til Jorvik
STREAM
Togtet til JorvikTomas Blom
79,95 DKK
Lydbog
(0)
Togtet til Jorvik

Mere om Tomas Blom

Der er kun én bog af Tomas Blom tilgængelig hos Bog & idé. Bogen har titlen "Togtet til Jorvik". Det er Forlaget Memoris, der har udgivet den på dansk. "Togtet til Jorvik" er desuden en del af serien "De mægtige vikinger".

Inden du bestiller den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Bestiller du en trykt bog, kan du typisk vælge mellem fire forskellige formater, herunder indbundet, hardback, paperback og hæftet. De digitale formater vinder desuden mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på tablet eller smartphone. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

Tomas Bloms "Togtet til Jorvik"

Det er muligt at købe Tomas Bloms "Togtet til Jorvik" som lydbog. Tomas Bloms "Togtet til Jorvik" fås også som lydbog, der kan downloades som mp3-fil efter gennemført køb. Så kan du have bogen med dig i dine daglige gøremål eller lytte til den, mens du er ude af huset. Bogen er en del af Bloms serie "De mægtige vikinger". Det er Forlaget Memoris, der har publiceret bogen, og den er til salg hos Bog & idé på dansk.

Dette er en også en fantastisk bog fra Blom, som du godt kan glæde dig til at nyde.
Detaljer
Fulde navn:
Tomas Blom