Bog & idéTommy Gjøe

Bøger skrevet af Tommy Gjøe

1 produkter
1 produkter
Orbit C - stx
Orbit C - stxTommy Gjøe
579,95 DKK
Hæftet
(0)
Orbit C - stx

Mere om Tommy Gjøe

Vi har hos Bog & idé flere bøger skrevet af Tommy Gjøe. På listen nedenfor ser du de nyeste af Gjøes bøger.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Orbit B - STX" udgivet af Systime - "Orbit C - stx" udgivet af Systime - "Orbit BA - STX" udgivet af Systime - "Orbit C - STX - 2. udgave" udgivet af Systime

Tommy Gjøes bøger

Du kan bestille fire bøger af Tommy Gjøe her hos Bog & idé. Find din favorit og køb den allerede i dag. Bøgerne fra Tommy Gjøe kommer i forskellige formater. Gjøes bøger er desuden skrevet i en serie, og så er bøgerne udgivet af Systime.

Når du har fundet de bøger, du gerne vil læse, skal du først og fremmest tage stilling til, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. De trykte bøger kan vælges ofte i fire forskellige typer af formater. Formaterne inkluderer de klassiske hardback og indbundet samt de lidt billigere paperback og hæftet. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

"Orbit B - STX" af Tommy Gjøe

Hos Bog & idé er "Orbit B - STX" tilgængelig som hæftet. At en bog er hæftet betyder, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Bogen er tilgængelig hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Systime.

Tommy Gjøe "Orbit C - stx"

Det er muligt at købe Tommy Gjøes "Orbit C - stx" som hæftet. En hæftet udgave vil sige, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Bogen kan købes online hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Systime.
Detaljer
Fulde navn:
Tommy Gjøe