Bog & idéTonny Hübbe

Bøger skrevet af Tonny Hübbe

Læs mere om Tonny Hübbe
0 produkter

Mere om Tonny Hübbe

Hvis du søger en bog skrevet af Tonny Hübbe, ser du et stort sortiment tilgængelig her hos Bog & idé. Nedenfor har vi listet de nyeste bøger fra Hübbe.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Frankrig" i serien "Studier i miljø- og geografiundervisning" udgivet af Danmarks Lærerhøjskole, Institut for Biologi, Geografi og Hjemkundskab - "Frankrig" i serien "Studier i miljø- og geografiundervisning" udgivet af Danmarks Lærerhøjskole, Institut for Biologi, Geografi og Hjemkundskab

Tonny Hübbes bøger

Der er to tilgængelige bøger af Tonny Hübbe hos Bog & idé. Find din yndlings og bestil den allerede nu. Bøgerne fra Hübbe kommer blot som hæftet. Bøgerne af Hübbe er kun en del af enkelt serie, og er udgivet af følgende forlag: Danmarks Lærerhøjskole, Institut for Biologi, Geografi og Hjemkundskab.

Inden du køber den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Hvis du vælger at købe din bog i et fysisk format, kan du ofte vælge mellem hårde eller bløde omslag. De traditionelle hårde omslag er hardback og indbundet, mens de bløde omslag dækker over den billigere paperback samt hæftet bøger. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

"Frankrig" af Tonny Hübbe

"Frankrig" findes på den digitale boghylde som hæftet. At en bog er hæftet vil sige, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Bogen er med i serien "Studier i miljø- og geografiundervisning". Det er Danmarks Lærerhøjskole, Institut for Biologi, Geografi og Hjemkundskab, der har udgivet bogen, og den er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk.

Tonny Hübbe "Frankrig"

Hos Bog & idé er "Frankrig" tilgængelig som hæftet. En hæftet udgave vil sige, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Bogen er med i serien "Studier i miljø- og geografiundervisning". Det er Danmarks Lærerhøjskole, Institut for Biologi, Geografi og Hjemkundskab, der har udgivet bogen, og den er tilgængelig hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Tonny Hübbe