Bog & idéTor Arne Wølner

Bøger skrevet af Tor Arne Wølner

Læs mere om Tor Arne Wølner
2 produkter
2 produkter
Kriteriebaseret vurdering
BOEGERTILSTAERKPRIS
Kriteriebaseret vurderingTor Arne Wølner
179,96 DKK
Hæftet
(0)
Kriteriebaseret vurdering
101 digitale grep : en didaktikk for profesjonsfaglig digital kompetanse
101 digitale grep : en didaktikk for profesjonsfaglig digital kompetanseKåre Kverndokken m.fl. (red.)
639,95 DKK
Hæftet
(0)
101 digitale grep : en didaktikk for profesjonsfaglig digital kompetanse

Mere om Tor Arne Wølner

Hvis du mangler en bog skrevet af Tor Arne Wølner, finder du et bredt udbud tilgængelig hos Bog & idé. Nedenfor har vi lavet en liste, hvor du kan finde bøger fra Wølner.
Er du på jagt efter en bog på et bestemt sprog? Tor Arne Wølners bøger udbydes på forskellige sprog. Du kan se de tilgængelig sprog på den enkelte bog.
- "101 digitale grep : en didaktikk for profesjonsfaglig digital kompetanse" udgivet af Fagbokforlaget - "101 digitale grep : en didaktikk for profesjonsfaglig digital kompetanse" udgivet af Fagbokforlaget - "Kriteriebaseret vurdering " i serien "Lærerens grundfaglighed" udgivet af Klim

Tor Arne Wølners bøger

Du kan købe tre bøger af Tor Arne Wølner her hos Bog & idé. Find din yndlings og få fingrene i den allerede nu. Du kan kun finde Wølners bøger som hæftet. Derudover er bøgerne fra Wølner lavet i serier, og det er flere forskellige forlag, der har udgivet dem.

Når du har valgt den eller de bøger, du gerne vil bestille, skal du først og fremmest vælge, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. De trykte bøger kan vælges typisk i fire forskellige typer af formater. Formaterne gælder de traditionelle hardback og indbundet samt de lidt billigere paperback og hæftet. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen eksempelvis er blevet populær at læse på tablet, mens lydbogen er smart at have i ørene, mens du laver andre ting. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

"101 digitale grep : en didaktikk for profesjonsfaglig digital kompetanse" af Tor Arne Wølner

Det er muligt at købe Tor Arne Wølners "101 digitale grep : en didaktikk for profesjonsfaglig digital kompetanse" som hæftet. En hæftet udgave vil sige, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Det er Fagbokforlaget, der har publiceret bogen, og den kan købes hos Bog & idé på norsk bokmål.

"101 digitale grep : en didaktikk for profesjonsfaglig digital kompetanse" af Tor Arne Wølner

"101 digitale grep : en didaktikk for profesjonsfaglig digital kompetanse" findes på den digitale boghylde som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Det er Fagbokforlaget, der har udgivet bogen, og den er tilgængelig online hos Bog & idé på norsk bokmål.
Detaljer
Fulde navn:
Tor Arne Wølner