Bog & idéTor Busch

Bøger skrevet af Tor Busch

Læs mere om Tor Busch
4 produkter
4 produkter
Ledelse og økonomistyring i det offentlige
Ledelse og økonomistyring i det offentligeTor Busch
429,95 DKK
Hæftet
(0)
Ledelse og økonomistyring i det offentlige
Public management in the twenty-first century : trends, ideas and practices
Public management in the twenty-first century : trends, ideas and practicesKurt Klaudi Klausen m.fl.
729,95 DKK
Indbundet
(0)
Public management in the twenty-first century : trends, ideas and practices
Ledelse, kultur og verdier : et integrert perspektiv
Ledelse, kultur og verdier : et integrert perspektivTor Busch
649,95 DKK
Hæftet
(0)
Ledelse, kultur og verdier : et integrert perspektiv
Økonomistyring i det offentlige
Økonomistyring i det offentligeTor Busch
629,95 DKK
Hæftet
(0)
Økonomistyring i det offentlige

Mere om Tor Busch

Der findes flere forskellige bøger fra Tor Busch online her hos Bog & idé. På listen nedenfor har du de nyeste af Buschs udgivelser.
Er du på jagt efter en bog på et bestemt sprog? Tor Buschs bøger findes på samtlige sprog. Du kan se de tilgængelig sprog på den enkelte bog.
- "Økonomistyring i det offentlige" udgivet af Universitetsforlaget - "Ledelse og økonomistyring i det offentlige" udgivet af Gyldendal - "Ledelse, kultur og verdier : et integrert perspektiv" udgivet af Fagbokforlaget - "Public management in the twenty-first century : trends, ideas and practices" udgivet af Universitetsforlaget - "Ledelse og økonomistyring i det offentlige" udgivet af HansReitzels - "Økonomistyring i det offentlige" udgivet af Universitetsforlaget

Tor Buschs bøger

Der er seks tilgængelige bøger af Tor Busch hos Bog & idé. Få fingrene i din yndlings allerede i dag. Bøgerne fra Tor Busch fås i samtlige formater. Buschs bøger er desuden publiceret i en serie, og de er publiceret af flere forskellige forlag.

Inden du køber den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Vælger du en trykt bog, kan du ofte vælge mellem fire forskellige formater, herunder indbundet, hardback, paperback og hæftet. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen eksempelvis er blevet populær at læse på tablet, mens lydbogen er oplagt at have i ørene, mens du laver andre ting. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

"Økonomistyring i det offentlige" af Tor Busch

Hos Bog & idé er "Økonomistyring i det offentlige" tilgængelig som hæftet. En hæftet udgave betyder, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Bogen er tilgængelig hos Bog & idé på norsk og er publiceret af Universitetsforlaget.

"Ledelse og økonomistyring i det offentlige" af Tor Busch

Hos Bog & idé er "Ledelse og økonomistyring i det offentlige" tilgængelig som hæftet. At en bog er hæftet betyder, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Bogen kan købes online hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Gyldendal.
Detaljer
Fulde navn:
Tor Busch