Bog & idéTorben Mogensen

Bøger skrevet af Torben Mogensen

Læs mere om Torben Mogensen
2 produkter
2 produkter
Klinisk Ordbog
BOEGERTILSTAERKPRIS
Klinisk OrdbogIb Chr. Bygbjerg
449,96 DKK
Indbundet
(0)
Klinisk Ordbog
Patientsikkerhed
PatientsikkerhedTorben Mogensen
179,95 DKK
EBOG
(0)
Patientsikkerhed

Mere om Torben Mogensen

Torben Mogensen har en del bøger, der er til salg hos Bog & idé. På listen nedenfor finder du Mogensens nyeste bøger.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Patientsikkerhed" udgivet af - - "Sygehusledelse" udgivet af - - "Læge og leder" udgivet af HansReitzels - "Patientsikkerhed" udgivet af Munksgaards Bogklubber - "Den akutte patient" udgivet af Munksgaard - "Den akutte patient" udgivet af Gyldendal - "Patientsikkerhed" udgivet af Munksgaard Danmark - "Den akutte patient" udgivet af Munksgaard - "Læge og leder" udgivet af Munksgaard - "Klinisk Ordbog" udgivet af Gyldendal

Bøger skrevet af Torben Mogensen

Du kan bestille ti bøger af Torben Mogensen her hos Bog & idé. Få fingrene i din yndlings allerede i dag. Bøgerne fra Torben Mogensen fås i et udvalg af formater. Bøgerne af Mogensen er kun en del af enkelt serie, og det er flere forskellige forlag, der har publiceret dem.

Inden du køber den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det klassiske valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, typisk er billigere. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

"Patientsikkerhed" af Torben Mogensen

Det er muligt at købe Torben Mogensens "Patientsikkerhed" som hæftet. En hæftet udgave vil sige, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Det er -, der har publiceret bogen, og den kan købes hos Bog & idé på dansk.

"Sygehusledelse" af Torben Mogensen

Det er muligt at købe Torben Mogensens "Sygehusledelse" som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Bogen findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk og er publiceret af -.
Detaljer
Fulde navn:
Torben Mogensen