Bog & idéTorben Tikjøb

Bøger skrevet af Torben Tikjøb

Læs mere om Torben Tikjøb
1 produkter
1 produkter
Inklusionsvejlederen 2
BOEGERTILSTAERKPRIS
Inklusionsvejlederen 2Hans Godske
405,95 DKK
Paperback
(1)
Inklusionsvejlederen 2

Mere om Torben Tikjøb

Der er kun én bog af Torben Tikjøb tilgængelig hos Bog & idé. Bogen har titlen "Inklusionsvejlederen 2". Den er udgivet af Dafolo på dansk. "Inklusionsvejlederen 2" er desuden tilknyttet serien "Inkluderende læringsfællesskaber".

Når du har valgt de bøger, du gerne vil læse, skal du først og fremmest tage stilling til, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. Vælger du en trykt bog, kan du typisk vælge mellem fire forskellige formater, herunder indbundet, hardback, paperback og hæftet. De digitale formater vinder derudover mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på tablet eller smartphone. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

"Inklusionsvejlederen 2" af Torben Tikjøb

Hos Bog & idé er "Inklusionsvejlederen 2" tilgængelig som paperback. Med en bog i paperback har du et blødt omslag, der kan gøre bogen nemmere at bladre i. Bogen er med i Tikjøbs serie "Inkluderende læringsfællesskaber". Det er Dafolo, der har publiceret bogen, og den findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk.

Dette er en også en fantastisk bog fra Tikjøb, som du godt kan glæde dig til at læse.
Detaljer
Fulde navn:
Torben Tikjøb