Bog & idéTore Vincents Olsen

Bøger skrevet af Tore Vincents Olsen

Læs mere om Tore Vincents Olsen
1 produkter
1 produkter
Klassisk og moderne politisk teori
BOEGERTILSTAERKPRIS
Klassisk og moderne politisk teoriPer Mouritsen
566,96 DKK
Indbundet
(0)
Klassisk og moderne politisk teori

Mere om Tore Vincents Olsen

Hvis du søger en bog af Tore Vincents Olsen, kan du købe et bredt udbud online her hos Bog & idé. På listen nedenfor ser du Olsens seneste udgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Politisk teori og filosofi" udgivet af Djøf Forlag - "Klassisk og moderne politisk teori" udgivet af Gyldendal - "Ph.d.-serien. Union philosophies " i serien "Ph.D. afhandling 2006" udgivet af Københavns Universitet, Institut for Statskundskab

Mere om Tore Vincents Olsens bøger

Tore Vincents Olsen har tre bøger tilgængelig her hos Bog & idé. Find din favorit og bestil den allerede i dag. Du kan finde Tore Vincents Olsen bøger i et udvalg af formater. Olsen har desuden skrevet bøgerne som en del af flere serier, og de er publiceret af flere forskellige forlag.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Bestiller du en trykt bog, kan du ofte vælge mellem fire forskellige formater, herunder indbundet, hardback, paperback og hæftet. De digitale formater vinder desuden mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på tablet eller smartphone. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

"Politisk teori og filosofi" af Tore Vincents Olsen

"Politisk teori og filosofi" er tilgængelig som hæftet. En hæftet udgave vil sige, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Det er Djøf Forlag, der har udgivet bogen, og den er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk.

Tore Vincents Olsen "Klassisk og moderne politisk teori"

Det er muligt at købe Tore Vincents Olsens "Klassisk og moderne politisk teori" som indbundet. Bøger, der er indbundet, har sider af højkvalitet og det samme gælder for trykket. De har ofte et smudsomslag, og siderne er sammensyede. Det er Gyldendal, der har udgivet bogen, og den findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Tore Vincents Olsen