Bog & idéTorkil Høg

Bøger skrevet af Torkil Høg

Læs mere om Torkil Høg
2 produkter
2 produkter
Udbudsretlige erstatningsspørgsmål
Udbudsretlige erstatningsspørgsmålHøg T
396,95 DKK
PDF
(0)
Udbudsretlige erstatningsspørgsmål
Håndhævelsesloven
Håndhævelsesloven med kommentarerTorkil Høg
899,95 DKK
Hæftet
(0)
Håndhævelsesloven med kommentarer

Mere om Torkil Høg

Der er forskellige bøger fra Torkil Høg tilgængelig her hos Bog & idé. På listen nedenfor finder du de nyeste af Høgs bogudgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Udbudsretlige erstatningsspørgsmål" udgivet af Jurist- og Økonomforbundet - "Håndhævelsesloven med kommentarer" udgivet af Karnov Group - "Udbudsretlige erstatningsspørgsmål" udgivet af Jurist- og Økonomforbundet

Bøger af Torkil Høg

Torkil Høg har tre bøger , der kan købes her hos Bog & idé. Find dine favoritter allerede nu. Bøgerne fra Torkil Høg kommer i samtlige formater. Høgs bøger er desuden lavet i en serie, og det er flere forskellige forlag, der har publiceret dem.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Hvis du vælger at bestille din bog i et trykt format, kan du typisk vælge mellem bløde eller hårde omslag. De traditionelle hårde omslag er indbundet og hardback, mens de bløde omslag gælder for den billigere paperback samt hæftet bøger. De digitale formater vinder derudover mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på smartphone eller tablet. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

Torkil Høgs "Udbudsretlige erstatningsspørgsmål"

Det er muligt at købe Torkil Høgs "Udbudsretlige erstatningsspørgsmål" som pdf. Hvis du endnu ikke har læst denne skønne bog fra Høg, kan du godt glæde dig. Bogen er til salg hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Jurist- og Økonomforbundet.

Torkil Høg "Håndhævelsesloven med kommentarer"

Det er muligt at købe Torkil Høgs "Håndhævelsesloven med kommentarer" som hæftet. En hæftet udgave betyder, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Det er Karnov Group, der har udgivet bogen, og den er tilgængelig hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Torkil Høg