Bog & idéTorleiv Høien

Bøger skrevet af Torleiv Høien

Læs mere om Torleiv Høien
2 produkter
2 produkter
Dysleksi. Fra teori til praksis
BOEGERTILSTAERKPRIS
Dysleksi. Fra teori til praksisTorleiv Høien
503,96 DKK
Hæftet
(0)
Dysleksi. Fra teori til praksis
Dysleksi : fra teori til praksis
Dysleksi : fra teori til praksisIngvar Lundberg
919,95 DKK
Hæftet
(0)
Dysleksi : fra teori til praksis

Mere om Torleiv Høien

Torleiv Høien har flere bøger, der kan købes online hos Bog & idé. Tag et kig på nedenstående liste hvor du har Høiens udgivelser.
Er du på jagt efter en bog på et bestemt sprog? Torleiv Høiens bøger kan skaffes på flere forskellige sprog. Du kan se de tilgængelig sprog på den enkelte bog.
- "Dysleksi" udgivet af Special-pædagogisk forlag - "Dysleksi" udgivet af Special-pædagogisk forlag - "Dysleksi. Fra teori til praksis" udgivet af Alinea - "Dysleksi : fra teori til praksis" udgivet af Gyldendal akademisk

Mere om Torleiv Høiens bøger

Torleiv Høien har fire bøger , der kan købes her hos Bog & idé. Køb dine favoritter allerede nu. Høiens bøger kommer i flere formater. Bøgerne af Høien er kun en del af enkelt serie, og det er flere forskellige forlag, der har publiceret dem.

Når du har valgt bøgerne, du gerne vil bestille, skal du først og fremmest beslutte dig for, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. Hvis du vælger at bestille din bog i et fysisk format, kan du ofte vælge mellem hårde eller bløde omslag. De klassiske hårde omslag er hardback og indbundet, mens de bløde omslag gælder for den prisvenlige paperback samt hæftet bøger. De digitale formater vinder også mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på tablet eller smartphone. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

"Dysleksi" af Torleiv Høien

Hvis du endnu ikke har læst denne skønne bog fra Høien, kan du godt glæde dig. Det er Special-pædagogisk forlag, der har udgivet bogen, og den er tilgængelig hos Bog & idé på dansk.

"Dysleksi" af Torleiv Høien

"Dysleksi" kan købes som paperback. Det gode ved paperback er, at det bløde omslag gør, at bogen kan være nemmere at sidde med. Bogen kan købes online hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Special-pædagogisk forlag.
Detaljer
Fulde navn:
Torleiv Høien