Bog & idéTove Johansen

Bøger skrevet af Tove Johansen

Læs mere om Tove Johansen
3 produkter
3 produkter
Kat & lånehajen
Kat og lånehajenTove Johansen
49,95 DKK
EBOG
(0)
Kat og lånehajen
Kat og lånehajen
STREAM
Kat og lånehajenTove Johansen
79,95 DKK
Lydbog
(0)
Kat og lånehajen
Tor rejser og Balder dør, Grønt niveau
Tor rejser og Balder dørTove Johansen
49,95 DKK
EBOG
(0)
Tor rejser og Balder dør

Mere om Tove Johansen

Vi har hos Bog & idé flere bøger af Tove Johansen. Nedenfor har vi lavet en liste, hvor du kan finde bøger fra Johansen.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Tor rejser og Balder dør, Grønt niveau" udgivet af Special - "Tor rejser og Balder dør" udgivet af Special-pædagogisk forlag - "Villa Vildrose " udgivet af Sommer & Sørensen - "Kat & lånehajen" udgivet af Carlsen - "Tor rejser og Balder dør" i serien "Læseværkstedet. Grøn" udgivet af Special-pædagogisk forlag - "Kat og lånehajen" udgivet af Lindhardt og Ringhof - "Fast arbejde" i serien "Stafetten" udgivet af Gyldendal - "Fast arbejde" i serien "Stafetten" udgivet af Gyldendal - "Tor rejser og Balder dør, Grønt niveau" i serien "Læseværkstedet. Grøn" udgivet af Special

Bøger skrevet af Tove Johansen

Tove Johansen har ni bøger tilgængelig her hos Bog & idé. Find din favorit og køb den allerede i dag. Johansens bøger fås i flere formater. Derudover er bøgerne fra Johansen inddelt i serier, og det er flere forskellige forlag, der har publiceret dem.

Inden du køber den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. De trykte bøger kan vælges typisk i fire forskellige typer af formater. Formaterne inkluderer de traditionelle hardback og indbundet samt de lidt mere prisvenlige paperback og hæftet. De digitale formater vinder desuden mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på tablet eller smartphone. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

"Tor rejser og Balder dør, Grønt niveau" af Tove Johansen

Hos Bog & idé er "Tor rejser og Balder dør, Grønt niveau" tilgængelig som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Bogen kan købes online hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Special.

Tove Johansen "Tor rejser og Balder dør"

"Tor rejser og Balder dør" er til salg som lydbog mc. Det vil sige, at så snart du har færdiggjort dit køb, kan du downloade "Tor rejser og Balder dør" som mp3-fil, og så er du klar til at lytte til den med det samme. Du kan altså have bogen med dig overalt. Det er Special-pædagogisk forlag, der har publiceret bogen, og den er til salg hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Tove Johansen