Bog & idéTrentemøller

Bøger skrevet af Trentemøller

Læs mere om Trentemøller
1 produkter
1 produkter
Dysleksi, motivation og robusthed
BOEGERTILSTAERKPRIS
Dysleksi, motivation og robusthedTrine
134,96 DKK
Hæftet
(1)
Dysleksi, motivation og robusthed

Mere om Trentemøller

På den digitale boghylde hos Bog & idé har du et stort antal bøger fra Trentemøller. På listen nedenfor har du de nyeste af -s bogudgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Dyskalkuli og andre matematikvanskeligheder" udgivet af Akademisk Forlag - "Hukommelsesstrategier" udgivet af Akademisk Forlag - "Dysleksi, motivation og robusthed" udgivet af Klim - "Dysleksi, motivation og robusthed" udgivet af Klim - "Dysleksi, motivation og robusthed" udgivet af Klim - "Skolestart for et barn med sprogvanskeligheder" i serien "Specialpædagogiske tekster" udgivet af Danmarks Lærerhøjskole, Institut for Pædagogik og Psykologi

Bøger af Trentemøller

Du kan købe seks bøger af Trentemøller her hos Bog & idé. Hvis du har fundet din yndlings bog, kan du bestille den allerede i dag. Du kan købe Trentemøller bøger i flere formater. Trentemøller bøger er desuden publiceret i flere forskellige serier, og det er flere forskellige forlag, der har udgivet dem.

Når du har fundet en eller flere bøger, du gerne vil bestille, skal du først og fremmest vælge, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. Bestiller du en trykt bog, kan du typisk vælge mellem fire forskellige formater, herunder indbundet, hardback, paperback og hæftet. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen eksempelvis er blevet populær at læse på tablet, mens lydbogen er smart at have i ørene, mens du laver andre ting. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

Trentemøllers "Dyskalkuli og andre matematikvanskeligheder"

"Dyskalkuli og andre matematikvanskeligheder" kan købes som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Bogen er til salg hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Akademisk Forlag.

Trentemøller "Hukommelsesstrategier"

Det er muligt at købe Trentemøllers "Hukommelsesstrategier" som hæftet. At en bog er hæftet vil sige, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Bogen er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Akademisk Forlag.
Detaljer
Fulde navn:
Trentemøller