Bog & idéTrine Gadeberg

Bøger skrevet af Trine Gadeberg

Læs mere om Trine Gadeberg
4 produkter
4 produkter
Fantasier
FantasierElisa Lykke m.fl.
199,95 DKK
Hæftet
(0)
Fantasier
Mens vi strikker
Mens vi strikkerTrine Gadeberg
299,95 DKK
Indbundet
(2)
Mens vi strikker
Vildere have
STREAM
Vildere haveLene Beier
79,95 DKK
Lydbog
(0)
Vildere have
Dating.dot.not
STREAM
Dating.dot.notGitte Hillebrandt
99,95 DKK
Lydbog
(2)
Dating.dot.not

Mere om Trine Gadeberg

Bog & idé tilbyder et bredt udbud af bøger, der er skrevet af Trine Gadeberg. Nedenfor har vi listet de seneste bogudgivelser fra Gadeberg.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Fantasier" udgivet af North Audio Publishing - "Mens vi strikker" udgivet af Lindhardt og Ringhof

Trine Gadebergs bøger

Trine Gadeberg har to bøger , der kan købes her hos Bog & idé. Hvis du har fundet din yndlings bog, kan du bestille den allerede nu. Gadebergs bøger fås i et udvalg af formater. Bøgerne af Gadeberg er kun en del af enkelt serie, og de er publiceret af flere forskellige forlag.

Når du har fundet den eller de bøger, du gerne vil bestille, skal du først og fremmest vælge, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det klassiske valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, typisk er mere prisvenlig. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen blandt andet er blevet populær at læse på tablet, mens lydbogen er god at have i ørene, mens du laver andre ting. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

Trine Gadebergs "Fantasier"

"Fantasier" kan købes som hæftet. En hæftet udgave vil sige, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Det er North Audio Publishing, der har udgivet bogen, og den er til salg hos Bog & idé på dansk.

"Mens vi strikker" af Trine Gadeberg

Det er muligt at købe Trine Gadebergs "Mens vi strikker" som indbundet. En indbundet bog har ofte et smudsomslag, og så har den sammensyede sider af høj papir- og trykkvalitet. Bogen er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Lindhardt og Ringhof.
Detaljer
Fulde navn:
Trine Gadeberg