Bog & idéTrine Krebs

Bøger skrevet af Trine Krebs

Læs mere om Trine Krebs
3 produkter
3 produkter
Vildt - 85 inspirerende opskrifter på hverdagsmad med vildt
Vildt - 85 inspirerende opskrifter på hverdagsmad med vildtChristine Bille Nielsen
299,95 DKK
Indbundet
(0)
Vildt - 85 inspirerende opskrifter på hverdagsmad med vildt
Vildt
VildtChristine Bille
99,95 DKK
e-bog
(0)
Vildt
Økologi
BOEGERTILSTAERKPRIS
ØkologiKaren Munk Nielsen
224,96 DKK
Hæftet
(0)
Økologi

Mere om Trine Krebs

Vi har hos Bog & idé mange bøger skrevet af Trine Krebs. Nedenfor har vi lavet en liste, hvor du kan finde bøger fra Krebs.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Vildt - 85 inspirerende opskrifter på hverdagsmad med vildt" udgivet af Lindhardt og Ringhof - "Økologi" udgivet af Gyldendal - "Familiefred med dine voksne børn " i serien "Familiefred" udgivet af Dansk Psykologisk Forlag - "Familiefred med dine voksne børn" i serien "Familiefred" udgivet af Dansk Psykologisk Forlag A/S - "Hverdagens Psykopater 2" udgivet af Forlaget LIVA - "VILDT" udgivet af Lindhardt og Ringhof - "Familiefred med dine forældre" i serien "Familiefred" udgivet af Dansk Psykologisk Forlag A/S

Trine Krebs' bøger

Du kan bestille syv bøger af Trine Krebs her hos Bog & idé. Find dine favoritter allerede nu. Krebs' bøger kommer i udvalgte formater. Krebs har desuden skrevet bøgerne som en del af flere serier, og de er udgivet af flere forskellige forlag.

Inden du køber den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. De fysiske bøger kan vælges typisk i fire forskellige typer af formater. Formaterne inkluderer de traditionelle hardback og indbundet samt de lidt mere prisvenlige paperback og hæftet. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

"Vildt - 85 inspirerende opskrifter på hverdagsmad med vildt" af Trine Krebs

Det er muligt at købe Trine Krebs' "Vildt - 85 inspirerende opskrifter på hverdagsmad med vildt" som indbundet. En indbundet bog har ofte et smudsomslag, og så har den sammensyede sider af høj papir- og trykkvalitet. Bogen er tilgængelig hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Lindhardt og Ringhof.

"Økologi" af Trine Krebs

"Økologi" findes på den digitale boghylde som hæftet. At en bog er hæftet vil sige, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Bogen kan købes hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Gyldendal.
Detaljer
Fulde navn:
Trine Krebs