Bog & idéTrine Larsen

Bøger skrevet af Trine Larsen

Læs mere om Trine Larsen
1 produkter
1 produkter
Alexandra
STREAM
AlexandraTrine Larsen
99,95 DKK
Lydbog
(1)
Alexandra

Mere om Trine Larsen

Der er en del bøger fra Trine Larsen tilgængelig online her hos Bog & idé. Nedenfor har vi lavet en liste, hvor du kan se nyeste bøger fra Larsen.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Dig & digital dannelse i dansk" udgivet af Gyldendal - "Alexandra" udgivet af Lindhardt og Ringhof

Mere om Trine Larsens bøger

Du kan finde to bøger af Trine Larsen her hos Bog & idé. Find din yndlings og få fingrene i den allerede i dag. Larsens bøger kommer i flere formater. Bøgerne af Larsen er kun en del af enkelt serie, og det er flere forskellige forlag, der har udgivet dem.

Når du har valgt den eller de bøger, du gerne vil læse, skal du først og fremmest tage stilling til, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. De trykte bøger kommer ofte i fire forskellige typer af formater. Formaterne omfatter de klassiske hardback og indbundet samt de lidt billigere paperback og hæftet. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen blandt andet er blevet populær at læse på tablet, mens lydbogen er smart at have i ørene, mens du laver andre ting. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

"Dig & digital dannelse i dansk" af Trine Larsen

Det er muligt at købe Trine Larsens "Dig & digital dannelse i dansk" som hæftet. At en bog er hæftet betyder, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Bogen findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Gyldendal.

"Alexandra" af Trine Larsen

"Alexandra" er tilgængelig som lydbog. Det betyder, at så snart du har gennemført dit køb, kan du downloade "Alexandra" som mp3-fil, og så er du klar til at lytte til den med det samme. Du kan altså have bogen med dig overalt. Bogen er tilgængelig hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Lindhardt og Ringhof.
Detaljer
Fulde navn:
Trine Larsen