Bog & idéTrine Wulff

Bøger skrevet af Trine Wulff

Læs mere om Trine Wulff
1 produkter
1 produkter
Coaching i perspektiv
BOEGERTILSTAERKPRIS
Coaching i perspektivIrene Oestrich
373,96 DKK
Hæftet
(0)
Coaching i perspektiv

Mere om Trine Wulff

Hvis du søger en bog af Trine Wulff, kan du vælge i mellem et stort sortiment tilgængelig her hos Bog & idé. Nedenfor har vi listet de seneste bogudgivelser fra Wulff.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Coaching i perspektiv" udgivet af HansReitzels - "Coaching i perspektiv" udgivet af Gyldendal

Trine Wulffs bøger

Du kan finde to bøger af Trine Wulff her hos Bog & idé. Hvis du har fundet din favorit bog, kan du bestille den allerede i dag. Bøgerne fra Trine Wulff kommer i samtlige formater. Bøgerne af Wulff er kun en del af enkelt serie, og de er publiceret af flere forskellige forlag.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Hvis du vælger at købe din bog i et fysisk format, kan du ofte vælge mellem bløde eller hårde omslag. De traditionelle hårde omslag er indbundet og hardback, mens de bløde omslag omfatter den prisvenlige paperback samt hæftet bøger. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen eksempelvis er blevet eftertragtet at læse på tablet, mens lydbogen er ideel at have i ørene, mens du laver andre ting. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

Trine Wulffs "Coaching i perspektiv"

Hos Bog & idé er "Coaching i perspektiv" tilgængelig som e-bog (pdf-format). Det vil sige, at du kan læse "Coaching i perspektiv" fra din foretrukne enhed, når og hvor du vil. Når du har gennemført købet af e-bogen, kan du downloade den, og så er du ellers klar til at læse. Bogen findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk og er udgivet af HansReitzels.

"Coaching i perspektiv" af Trine Wulff

"Coaching i perspektiv" er til salg som hæftet. En hæftet udgave betyder, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Bogen kan købes hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Gyldendal.
Detaljer
Fulde navn:
Trine Wulff