Bog & idéTroels Gottlieb

Bøger skrevet af Troels Gottlieb

Læs mere om Troels Gottlieb
2 produkter
2 produkter
Aben følger med
Aben følger medTroels Gottlieb
299,95 DKK
Hæftet
(0)
Aben følger med
Aben følger med
Aben følger medTroels Gottlieb
209,95 DKK
EBOG
(0)
Aben følger med

Mere om Troels Gottlieb

Hvis du søger en bog fra Troels Gottlieb, har du et stort udbud tilgængelig online her hos Bog & idé. Tag et kig på nedenstående liste hvor du har Gottliebs nyeste udgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Er personlighedstest investeringen værd?" i serien "Artikel fra Erhvervspsykologi" udgivet af Dansk Psykologisk Forlag A/S - "Fra Great Man til Great Human" i serien "Erhvervspsykologiserien" udgivet af Dansk Psykologisk Forlag A/S - "Den gode træner i eliteidræt?" udgivet af Forlaget November ApS - "Håndbold og ledelse" udgivet af Akademia.dk

Mere om Troels Gottliebs bøger

Du kan bestille fire bøger af Troels Gottlieb her hos Bog & idé. Hvis du har fundet din favorit bog, kan du bestille den allerede i dag. Bøgerne fra Troels Gottlieb kommer i udvalgte formater. Derudover er bøgerne fra Gottlieb publiceret i serier, og de er publiceret af flere forskellige forlag.

Inden du køber den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Bestiller du en trykt bog, kan du ofte vælge mellem fire forskellige formater, herunder indbundet, hardback, paperback og hæftet. De digitale formater vinder derudover mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på tablet eller smartphone. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

Troels Gottliebs "Er personlighedstest investeringen værd?"

Det er muligt at købe Troels Gottliebs "Er personlighedstest investeringen værd?" som ebog. Med "Er personlighedstest investeringen værd?" som e-bog kan du læse bogen hvor som helst og når som helst, så længe du har den enhed med, hvor du har downloadet e-bogen til. Efter fuldendt køb kan bogen downloades, og du er klar til at læse den. Bogen er en del af Gottliebs serie "Artikel fra Erhvervspsykologi". Det er Dansk Psykologisk Forlag A/S, der har publiceret bogen, og den er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk.

Troels Gottlieb "Fra Great Man til Great Human"

Hos Bog & idé er "Fra Great Man til Great Human" tilgængelig som ebog. Hvis du køber "Fra Great Man til Great Human" som e-bog, kan du downloade den på enhver enhed, så snart du har færdiggjort dit køb. Herefter er det lige til at gå i gang med at læse den. Bogen er med i Gottliebs serie "Erhvervspsykologiserien". Det er Dansk Psykologisk Forlag A/S, der har publiceret bogen, og den findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Troels Gottlieb