Bog & idéTroels Mylenberg

Bøger skrevet af Troels Mylenberg

6 produkter
6 produkter
Verdens bedste
Verdens bedsteTroels Mylenberg
49,95 DKK
e-bog
(0)
Verdens bedste
Pytlick
PytlickTroels Mylenberg
139,95 DKK
EBOG
(1)
Pytlick
Præsidenten
STREAM
PræsidentenBjarne Steensbeck
79,95 DKK
Lydbog
(0)
Præsidenten
Verden på flugt - Artikler fra RÆSON
Verden på flugt - Artikler fra RÆSONSøren Espersen
299,95 DKK
Hæftet
(0)
Verden på flugt - Artikler fra RÆSON
Pytlick
STREAM
PytlickTroels Mylenberg
89,95 DKK
Lydbog
(1)
Pytlick
Det store scoop
Det store scoopTroels Mylenberg
49,95 DKK
e-bog
(0)
Det store scoop

Mere om Troels Mylenberg

Bog & idé tilbyder et bredt udbud af bøger, der er skrevet af Troels Mylenberg. På listen nedenfor har du Mylenbergs nyeste udgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Verdens bedste - Michael Laudrup" udgivet af Gyldendal - "Dynamit" udgivet af Gyldendal - "Det store scoop" udgivet af Gyldendal - "Blæksprutten" udgivet af Gyldendal - "Verdens bedste" udgivet af Gyldendal - "Pytlick" udgivet af People'sPress - "Det store scoop" udgivet af Gyldendal - "Præsidenten" udgivet af Gyldendal - "Pytlick" udgivet af People'sPress - "Verden på flugt" i serien "Artikler fra RÆSON" udgivet af Ræson - "Blæksprutten" udgivet af Gyldendals Bogklubber - "De forreste" udgivet af People’sPress - "På kanten" udgivet af People’sPress - "Præsidenten" udgivet af Gyldendal - "Pytlick" udgivet af People'sPress

Troels Mylenbergs bøger

Troels Mylenberg har 15 bøger , der kan købes her hos Bog & idé. Få fingrene i din favorit allerede nu. Mylenbergs bøger kommer i forskellige formater. Mylenberg har desuden skrevet bøgerne som en del af flere serier, og det er flere forskellige forlag, der har udgivet dem.

Når du har fundet den eller de bøger, du gerne vil bestille, skal du først og fremmest tage stilling til, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. Hvis du vælger at bestille din bog i et fysisk format, kan du typisk vælge mellem bløde eller hårde omslag. De klassiske hårde omslag er indbundet og hardback, mens de bløde omslag gælder for den billigere paperback samt hæftet bøger. De digitale formater vinder desuden mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på tablet eller smartphone. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

"Verdens bedste - Michael Laudrup" af Troels Mylenberg

"Verdens bedste - Michael Laudrup" er til salg som indbundet. Bøger der er indbundne har et hårdt omslag, og det er den type af de trykte bøger, der har den højeste kvalitet. Siderne er sammensyede, og uden om selve bogen er der normalt et smudsomslag. Det er Gyldendal, der har publiceret bogen, og den er til salg hos Bog & idé på dansk.

Troels Mylenberg "Dynamit"

Det er muligt at købe Troels Mylenbergs "Dynamit" som indbundet. At en bog er indbundet vil sige, at siderne er syet sammen. Bøgerne vil også typisk have smudsomslag. Det er Gyldendal, der har publiceret bogen, og den kan købes hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Troels Mylenberg