Bog & idéTroels Wesenberg Kjær

Bøger skrevet af Troels Wesenberg Kjær

Læs mere om Troels Wesenberg Kjær
5 produkter
5 produkter
Hjernestarter
HjernestarterTroels W. Kjær
319,95 DKK
Hardback
(0)
Hjernestarter
Sygdomslære for ikke-klinikere
Sygdomslære for ikke-klinikereAnne Marie Lynge Pedersen
679,95 DKK
Indbundet
(0)
Sygdomslære for ikke-klinikere
Klinisk neurofysiologi
BOEGERTILSTAERKPRIS
Klinisk neurofysiologiPirgit Meritam
296,96 DKK
Hæftet
(0)
Klinisk neurofysiologi
Hjernerystelse
STREAM
HjernerystelseTroels Wesenberg Kjær
129,95 DKK
Lydbog
(0)
Hjernerystelse
Hjernerystelse
HjernerystelseTroels Wesenberg Kjær
169,95 DKK
EBOG
(0)
Hjernerystelse

Mere om Troels Wesenberg Kjær

Hvis du mangler en bog skrevet af Troels Wesenberg Kjær, kan du købe et bredt sortiment til salg her hos Bog & idé. Nedenfor har vi listet bøgerne fra Kjær.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Sygdomslære for ikke-klinikere" udgivet af Gyldendal - "Hjernerystelse" udgivet af People's - "Hjernerystelse" udgivet af People's - "Hjernestarter" udgivet af Gyldendals Bogklubber - "Klinisk neurofysiologi" udgivet af Gyldendal - "Hjernestarter" udgivet af FADL - "Sygdomslære for ikke-klinikere" udgivet af Munksgaard

Bøger af Troels Wesenberg Kjær

Troels Wesenberg Kjær har syv bøger online her hos Bog & idé. Få fingrene i din favorit allerede nu. Du kan købe Troels Wesenberg Kjær bøger i forskellige formater. Kjærs bøger er desuden publiceret i en serie, og de er udgivet af flere forskellige forlag.

Inden du køber den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. De fysiske bøger kommer typisk i fire forskellige typer af formater. Formaterne gælder de traditionelle hardback og indbundet samt de lidt billigere paperback og hæftet. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen eksempelvis er blevet populær at læse på tablet, mens lydbogen er god at have i ørene, mens du laver andre ting. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

Troels Wesenberg Kjærs "Sygdomslære for ikke-klinikere"

"Sygdomslære for ikke-klinikere" kan købes online som indbundet. Bøger, der er indbundet, har sider af højkvalitet og det samme gælder for trykket. De har typisk et smudsomslag, og siderne er sammensyede. Det er Gyldendal, der har publiceret bogen, og den kan købes online hos Bog & idé på dansk.

Troels Wesenberg Kjær "Hjernerystelse"

"Hjernerystelse" kan købes som ebog. Med en e-bogs-udgave af "Hjernerystelse" kan du læse den på dine foretrukne enhed, hvor du end er. Når du har færdiggjort købet af bogen, kan du downloade den. Det er People's, der har udgivet bogen, og den er tilgængelig hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Troels Wesenberg Kjær