Bog & idéTue Andersen Nexø

Bøger skrevet af Tue Andersen Nexø

Læs mere om Tue Andersen Nexø
4 produkter
4 produkter
Ikke de voldsomme
Ikke de voldsommeTue Andersen Nexø
299,95 DKK
Hæftet
(1)
Ikke de voldsomme
Vidnesbyrd fra velfærdsstaten
BOEGERTILSTAERKPRIS
Vidnesbyrd fra velfærdsstatenTue Andersen Nexø
165,96 DKK
Hæftet
(5)
Vidnesbyrd fra velfærdsstaten
20 før 20
BOEGERTILSTAERKPRIS
20 før 20Tue Andersen Nexø
248,96 DKK
Hæftet
(4)
20 før 20
'Jeg' er fandme til!
'Jeg' er fandme til!Marianne Stidsen
249,95 DKK
Hæftet
(1)
'Jeg' er fandme til!

Mere om Tue Andersen Nexø

Der er en del bøger af Tue Andersen Nexø på den digitale boghylde her hos Bog & idé. På listen nedenfor har du Nexøs nyeste udgivelser.
Mangler du en bog på et bestemt sprog? Tue Andersen Nexøs bøger findes på udvalgte sprog. Du kan se de tilgængelig sprog på den enkelte bog.
- "Selvet" udgivet af Aarhus Universitetsforlag - "20 før 20" udgivet af Informations Forlag - "Jeg er fandme til!" udgivet af U Press - "Europæisk litteratur 1500-1800. Verden" i serien "Europæisk litteratur. 1500-1800" udgivet af Aarhus Universitetsforlag - "Vidnesbyrd fra velfærdsstaten" i serien "Arena monografi" udgivet af Arena - "Ikke de voldsomme" i serien "Tidlig moderne" udgivet af Museum Tusculanum - "Jonathan Swift, satiren og det trykte ord" i serien "University of Southern Denmark studies in literature" udgivet af Syddansk universitetsforlag

Bøger af Tue Andersen Nexø

Tue Andersen Nexø har syv bøger , der kan købes her hos Bog & idé. Find din yndlings og få fingrene i den allerede i dag. Bøgerne fra Tue Andersen Nexø kommer i flere formater. Tue Andersen Nexø bøger er desuden opdelt i flere forskellige serier, og det er flere forskellige forlag, der har publiceret dem.

Inden du køber den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. De trykte bøger findes ofte i fire forskellige typer af formater. Formaterne inkluderer de traditionelle hardback og indbundet samt de lidt mere prisvenlige paperback og hæftet. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

"Selvet" af Tue Andersen Nexø

Det er muligt at købe Tue Andersen Nexøs "Selvet" som hæftet. En hæftet udgave vil sige, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Bogen er tilgængelig hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Aarhus Universitetsforlag.

Tue Andersen Nexø "20 før 20"

Hos Bog & idé er "20 før 20" tilgængelig som hæftet. En hæftet udgave vil sige, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Det er Informations Forlag , der har udgivet bogen, og den er til salg hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Tue Andersen Nexø