Bog & idéTurk & Zirdou

Bøger skrevet af Turk & Zirdou

Læs mere om Turk & Zirdou
1 produkter
1 produkter
Clifton 1 - Clifton og højredrejningen
BOEGERTILSTAERKPRIS
Clifton 1 - Clifton og højredrejningenTurk & Zirdou
141,06 DKK
Indbundet
(0)
Clifton 1 - Clifton og højredrejningen

Mere om Turk & Zirdou

Turk & Zirdou har blot en enkelt bog tilgængelig her hos Bog & idé. Bogen har titlen "Clifton 1 - Clifton og højredrejningen". Det er Shadow Zone Media, der har udgivet den på dansk. "Clifton 1 - Clifton og højredrejningen" er desuden udgivet i serien "Clifton".

Når du har valgt en eller flere bøger, du gerne vil læse, skal du først og fremmest vælge, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. De fysiske bøger kommer typisk i fire forskellige typer af formater. Formaterne omfatter de traditionelle hardback og indbundet samt de lidt billigere paperback og hæftet. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

"Clifton 1 - Clifton og højredrejningen" af Turk & Zirdou

"Clifton 1 - Clifton og højredrejningen" kan købes som indbundet. En indbundet bog har ofte et smudsomslag, og så har den sammensyede sider af høj papir- og trykkvalitet. Bogen er med i serien "Clifton". Bogen er til salg hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Shadow Zone Media.

Endnu en af Turk & Zirdou fantastiske bøger, som er værd at læse.
Detaljer
Fulde navn:
Turk & Zirdou