Bog & idéUffe Elbæk

Bøger skrevet af Uffe Elbæk

6 produkter
6 produkter
Et liv
STREAM
Et livUffe Elbæk
179,95 DKK
Lydbog
(8)
Et liv
Et liv
Et livUffe Elbæk
159,95 DKK
EBOG
(5)
Et liv
Et liv
Et livUffe Elbæk
359,95 DKK
Hardback
(5)
Et liv
UFFE ELBÆK OG SOFIE DIEMER OM 2 BØGER DER KAN ÆNDRE DIT LIV
Uffe Elbæk og Sofie Diemer om 2 bøger der kan ændre dit livLydbøger
0,95 DKK
Lydbog
(0)
Uffe Elbæk og Sofie Diemer om 2 bøger der kan ændre dit liv
Ledelse på kanten
Ledelse på kantenUffe Elbæk
49,95 DKK
e-bog
(0)
Ledelse på kanten
Leadership on the edge
Leadership on the edgeUffe Elbæk
49,95 DKK
e-bog
(0)
Leadership on the edge

Mere om Uffe Elbæk

Vi har hos Bog & idé flere bøger af Uffe Elbæk. Nedenfor har vi listet de seneste udgivelser fra Elbæk.
Leder du efter en bog på et bestemt sprog? Uffe Elbæks bøger udbydes på forskellige sprog. Du kan se de tilgængelig sprog på den enkelte bog.
- "Jeg holder med AGF" udgivet af Klim - "Kaospilot" udgivet af Klim - "Ledelse på kanten" udgivet af Gyldendal Business - "Ledelse på kanten" udgivet af Gyldendal Business - "Leadership on the edge" udgivet af Gyldendal Business - "Love is in the air" i serien "Den Ydmyge Version" udgivet af Alternativet - "Valgkamp på kanten" udgivet af Gyldendal

Mere om Uffe Elbæks bøger

Uffe Elbæk har syv bøger tilgængelig her hos Bog & idé. Få fingrene i din yndlings allerede i dag. Du kan bestille Uffe Elbæk bøger i forskellige formater. Uffe Elbæk bøger er desuden inddelt i flere forskellige serier, og de er udgivet af flere forskellige forlag.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Hvis du vælger at købe din bog i et fysisk format, kan du ofte vælge mellem hårde eller bløde omslag. De klassiske hårde omslag er hardback og indbundet, mens de bløde omslag omfatter den prisvenlige paperback samt hæftet bøger. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

"Jeg holder med AGF" af Uffe Elbæk

Glæd dig til at læse denne fantastiske bog fra Uffe Elbæk. Det er Klim, der har publiceret bogen, og den kan købes online hos Bog & idé på dansk.

Uffe Elbæk "Kaospilot"

Hos Bog & idé er "Kaospilot" tilgængelig som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Bogen findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Klim.
Detaljer
Fulde navn:
Uffe Elbæk