Bog & idéUlf Henning Olsson

Bøger skrevet af Ulf Henning Olsson

Læs mere om Ulf Henning Olsson
1 produkter
1 produkter
Metode, dataanalyse og innsikt  (4. utg.)
Metode, dataanalyse og innsikt (4. utg.)Ragnhild Silkoset
989,95 DKK
Hæftet
(0)
Metode, dataanalyse og innsikt (4. utg.)

Mere om Ulf Henning Olsson

Du kan kun finde en enkelt bog af Ulf Henning Olsson her hos Bog & idé. Bogen har titlen "Metode, dataanalyse og innsikt (4. utg.)". Det er Cappelen Damm akademisk, der har udgivet den på norsk bokmål.

Når du har valgt en eller flere bøger, du gerne vil læse, skal du først og fremmest finde ud af, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det klassiske valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, typisk er mere prisvenlig. De digitale formater vinder også mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på tablet eller smartphone. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

Ulf Henning Olssons "Metode, dataanalyse og innsikt (4. utg.)"

Hos Bog & idé er "Metode, dataanalyse og innsikt (4. utg.)" tilgængelig som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Bogen er til salg hos Bog & idé på norsk bokmål og er publiceret af Cappelen Damm akademisk.

Dette er en også en skøn bog fra Olsson, som du godt kan glæde dig til at læse.
Detaljer
Fulde navn:
Ulf Henning Olsson