Bog & idéUlla Christensen

Bøger skrevet af Ulla Christensen

4 produkter
4 produkter
Forskningsmetoder i folkesundhedsvidenskab
Forskningsmetoder i folkesundhedsvidenskabMette Kirstine Tørslev
399,95 DKK
Hæftet
(0)
Forskningsmetoder i folkesundhedsvidenskab
Medicinsk sociologi
Medicinsk sociologiNaja Hulvej Rod
399,95 DKK
Hæftet
(0)
Medicinsk sociologi
Research methods in public health
Research methods in public healthHanne Fredslund
239,96 DKK
Hæftet
(0)
Research methods in public health
Det kommunale sundhedsvæsen
Det kommunale sundhedsvæsenMads Uffe Pedersen
327,96 DKK
Hæftet
(0)
Det kommunale sundhedsvæsen

Mere om Ulla Christensen

Hvis du leder efter en bog af Ulla Christensen, ser du et stort sortiment online her hos Bog & idé. Tag et kig på nedenstående liste hvor du har Christensens nyeste udgivelser.
Bøgerne fra Ulla Christensen tilbydes på flere sprog. Du kan se de tilgængelig sprog på den enkelte bog.
- "Forskningsmetoder i folkesundhedsvidenskab" udgivet af Gyldendal - "Medicinsk sociologi" udgivet af Gyldendal - "Forskningsmetoder i folkesundhedsvidenskab" udgivet af Gyldendal - "Medicinsk sociologi" udgivet af Munksgaard - "Forskningsmetoder i folkesundhedsvidenskab" udgivet af Munksgaard - "Forskningsmetoder i folkesundhedsvidenskab" udgivet af Gyldendal Akademisk - "Det kommunale sundhedsvæsen" udgivet af Gyldendal - "Medicinsk sociologi" udgivet af Gyldendal - "Forskningsmetoder i folkesundhedsvidenskab" udgivet af Munksgaard - "Research methods in public health" udgivet af Gyldendal

Bøger skrevet af Ulla Christensen

Du kan købe ti bøger af Ulla Christensen her hos Bog & idé. Hvis du har fundet din favorit bog, kan du købe den allerede i dag. Christensens bøger fås i udvalgte formater. Christensens bøger er desuden skrevet i en serie, og det er flere forskellige forlag, der har udgivet dem.

Når du har valgt de bøger, du gerne vil læse, skal du først og fremmest vælge, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. De fysiske bøger findes typisk i fire forskellige typer af formater. Formaterne gælder de klassiske hardback og indbundet samt de lidt billigere paperback og hæftet. De digitale formater vinder også mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på smartphone eller tablet. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

Ulla Christensens "Forskningsmetoder i folkesundhedsvidenskab"

Hos Bog & idé er "Forskningsmetoder i folkesundhedsvidenskab" tilgængelig som hæftet. At en bog er hæftet betyder, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Det er Gyldendal, der har publiceret bogen, og den findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk.

"Medicinsk sociologi" af Ulla Christensen

Det er muligt at købe Ulla Christensens "Medicinsk sociologi" som hæftet. En hæftet udgave betyder, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Det er Gyldendal, der har udgivet bogen, og den er tilgængelig hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Ulla Christensen