Bog & idéUlrik Schmidt

Bøger skrevet af Ulrik Schmidt

Læs mere om Ulrik Schmidt
3 produkter
3 produkter
Kulturteori og kultursociologi
BOEGERTILSTAERKPRIS
Kulturteori og kultursociologiMartin Zerlang
513,95 DKK
Hæftet
(1)
Kulturteori og kultursociologi
Minimalismens æstetik
BOEGERTILSTAERKPRIS
Minimalismens æstetikUlrik Schmidt
208,95 DKK
Hæftet
(0)
Minimalismens æstetik
Det ambiente
Det ambienteUlrik Schmidt
399,95 DKK
Hæftet
(0)
Det ambiente

Mere om Ulrik Schmidt

Der findes mange bøger fra Ulrik Schmidt online her hos Bog & idé. Nedenfor har vi listet bøgerne fra Schmidt.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Medieæstetik" udgivet af Samfundslitteratur - "Det ambiente" udgivet af Aarhus Universitetsforlag - "Minimalismens æstetik " i serien "Teori & æstetik" udgivet af Museum Tusculanum - "Kulturteori og kultursociologi" i serien "Sociologi" udgivet af Gyldendal - "Det ambiente" udgivet af Aarhus Universitetsforlag - "Minimalismens æstetik" i serien "Teori & æstetik" udgivet af Museum Tusculanum

Bøger skrevet af Ulrik Schmidt

Du kan bestille seks bøger af Ulrik Schmidt her hos Bog & idé. Find din favorit og få fingrene i den allerede i dag. Bøgerne fra Ulrik Schmidt fås i forskellige formater. Ulrik Schmidt bøger er desuden publiceret i flere forskellige serier, og det er flere forskellige forlag, der har udgivet dem.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. De trykte bøger kan vælges typisk i fire forskellige typer af formater. Formaterne inkluderer de klassiske hardback og indbundet samt de lidt billigere paperback og hæftet. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

Ulrik Schmidts "Medieæstetik"

"Medieæstetik" kan købes som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Det er Samfundslitteratur, der har udgivet bogen, og den er til salg hos Bog & idé på dansk.

"Det ambiente" af Ulrik Schmidt

Hos Bog & idé er "Det ambiente" tilgængelig som pdf. Endnu en af Ulrik Schmidt skønne bøger, som er værd at læse. Bogen findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Aarhus Universitetsforlag.
Detaljer
Fulde navn:
Ulrik Schmidt