Bog & idéUlrike Renk

Bøger skrevet af Ulrike Renk

Læs mere om Ulrike Renk
1 produkter
1 produkter
Echo des Todes - Eifelthriller
TILBUD
Echo des Todes - EifelthrillerUlrike Renk
55,96 DKK69,95 DKK
Lydbog
(0)
Echo des Todes - Eifelthriller

Mere om Ulrike Renk

Der er kun én bog af Ulrike Renk tilgængelig hos Bog & idé. Bogen hedder "Echo des Todes - Eifelthriller". Den er udgivet af SAGA Egmont på tysk.

Inden du køber den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Hvis du vælger at købe din bog i et fysisk format, kan du typisk vælge mellem bløde eller hårde omslag. De klassiske hårde omslag er indbundet og hardback, mens de bløde omslag omfatter den billigere paperback samt hæftet bøger. De digitale formater vinder derudover mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på smartphone eller tablet. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

"Echo des Todes - Eifelthriller" af Ulrike Renk

"Echo des Todes - Eifelthriller" er tilgængelig online som lydbog. Du kan desuden altid have "Echo des Todes - Eifelthriller" af Ulrike Renk med dig, hvis du køber bogen som lydbog. Efter du har fuldendt købet, kan du downloade bogen som mp3-fil og lytte til den på din computer, tablet eller smartphone, når du har lyst, og hvor du har lyst. Det er SAGA Egmont, der har publiceret bogen, og den er tilgængelig hos Bog & idé på tysk.

Dette er en også en skøn bog fra Renk, som du godt kan glæde dig til at læse.
Detaljer
Fulde navn:
Ulrike Renk