Bog & idéUmut Sakarya

Bøger skrevet af Umut Sakarya

Læs mere om Umut Sakarya
2 produkter
2 produkter
Guldskeen
GuldskeenFrank Svärd
299,95 DKK
Indbundet
(2)
Guldskeen
Grillbaren
GrillbarenUmut Sakarya
299,95 DKK
Indbundet
(0)
Grillbaren

Mere om Umut Sakarya

Hos Bog & idé kan du kun bestille en enkelt bog af Umut Sakarya. Bogen hedder "Guldskeen". Den er udgivet af Grønningen 1 på dansk.

Når du har fundet bøgerne, du gerne vil købe, skal du først og fremmest finde ud af, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det traditionelle valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, ofte er mere prisvenlig. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen eksempelvis er blevet eftertragtet at læse på tablet, mens lydbogen er oplagt at have i ørene, mens du laver andre ting. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

Umut Sakaryas "Guldskeen"

"Guldskeen" findes på den digitale boghylde som indbundet. Bøger der er indbundne har et hårdt omslag, og det er den type af de trykte bøger, der har den højeste kvalitet. Siderne er sammensyede, og uden om selve bogen er der tit et smudsomslag. Bogen er tilgængelig hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Grønningen 1.

Endnu en af Umut Sakarya skønne bøger, som er værd at læse.
Detaljer
Fulde navn:
Umut Sakarya