Bog & idéUte Lehmann

Bøger skrevet af Ute Lehmann

Læs mere om Ute Lehmann
1 produkter
1 produkter
I harmoni med hesten
I harmoni med hestenUte Lehmann
419,95 DKK
Indbundet
(0)
I harmoni med hesten

Mere om Ute Lehmann

Der findes forskellige bøger af Ute Lehmann til salg online hos Bog & idé. Nedenfor har vi listet bøgerne fra Lehmann.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "I harmoni med hesten" udgivet af Gyldendal - "Kunsten at ride uden bid" udgivet af Turbine

Mere om Ute Lehmanns bøger

Der er to tilgængelige bøger af Ute Lehmann hos Bog & idé. Få fingrene i din yndlings allerede nu. Bøgerne fra Lehmann kommer bare som indbundet. Lehmanns bøger er desuden publiceret i en serie, og de er udgivet af flere forskellige forlag.

Når du har valgt de bøger, du gerne vil læse, skal du først og fremmest vælge, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det klassiske valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, ofte er billigere. De digitale formater vinder derudover mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på tablet eller smartphone. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

"I harmoni med hesten" af Ute Lehmann

Hos Bog & idé er "I harmoni med hesten" tilgængelig som indbundet. Bøger der er indbundne har et hårdt omslag, og det er den type af de trykte bøger, der har den højeste kvalitet. Siderne er syet sammen, og uden om selve bogen er der normalt et smudsomslag. Det er Gyldendal, der har udgivet bogen, og den findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk.

"Kunsten at ride uden bid" af Ute Lehmann

Hos Bog & idé er "Kunsten at ride uden bid" tilgængelig som indbundet. En indbundet bog har tit et smudsomslag, og så har den sammensyede sider af høj papir- og trykkvalitet. Det er Turbine, der har udgivet bogen, og den kan købes online hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Ute Lehmann