Bog & idéUwe Timm

Bøger skrevet af Uwe Timm

Læs mere om Uwe Timm
5 produkter
5 produkter
Die Entdeckung der Currywurst, ER B
Die Entdeckung der Currywurst, ER BUwe Timm
169,95 DKK
Hæftet
(1)
Die Entdeckung der Currywurst, ER B
For øjeblikket 1, Samtidskunst, C-niveau
For øjeblikket 1, Samtidskunst, C-niveauJesper Bek
469,95 DKK
Indbundet
(0)
For øjeblikket 1, Samtidskunst, C-niveau
Opfindelsen af currywursten
STREAM
Opfindelsen af currywurstenUwe Timm
119,95 DKK
Lydbog
(4)
Opfindelsen af currywursten
Opfindelsen af currywursten
Opfindelsen af currywurstenUwe Timm
119,95 DKK
EBOG
(4)
Opfindelsen af currywursten
Opfindelsen af currywursten
BOEGERTILSTAERKPRIS
Opfindelsen af currywurstenUwe Timm
169,96 DKK
Hæftet
(4)
Opfindelsen af currywursten

Mere om Uwe Timm

Hvis du mangler en bog skrevet af Uwe Timm, finder du et stort sortiment online her hos Bog & idé. Nedenfor har vi lavet en liste, hvor du kan finde nyeste bogudgivelser fra Timm.
Bøgerne fra Uwe Timm kan købes på flere forskellige sprog. Du kan se de tilgængelig sprog på den enkelte bog.
- "Spor, Komplekse tal" udgivet af Malling Beck - "For øjeblikket 1, Samtidskunst, C-niveau" udgivet af Alinea - "Opfindelsen af currywursten" udgivet af Bechs Forlag - Viatone - "Opfindelsen af currywursten" udgivet af Bechs Forlag - "Opfindelsen af currywursten" udgivet af Bechs Forlag - Viatone - "Die Entdeckung der Currywurst, ER B" i serien "Easy readers¤Facili letture B" udgivet af Easy Readers - "Statistik" udgivet af Frydenlund - "For øjeblikket 1, Samtidskunst, C-niveau" udgivet af Alinea - "For øjeblikket 2" i serien "For øjeblikket" udgivet af L&R Uddannelse - "Min bror, for eksempel " udgivet af Gyldendals Bogklubber - "Opgaver og projekter i matematik" udgivet af Gad - "Min bror, for eksempel" udgivet af Gyldendal

Bøger af Uwe Timm

Uwe Timm har 12 bøger tilgængelig her hos Bog & idé. Find din yndlings og få fingrene i den allerede i dag. Du kan bestille Uwe Timm bøger i samtlige formater. Derudover er bøgerne fra Timm skrevet i serier, og det er flere forskellige forlag, der har publiceret dem.

Når du har valgt en eller flere bøger, du gerne vil købe, skal du først og fremmest beslutte dig for, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. Hvis du vælger at købe din bog i et trykt format, kan du typisk vælge mellem hårde eller bløde omslag. De klassiske hårde omslag er hardback og indbundet, mens de bløde omslag dækker over den prisvenlige paperback samt hæftet bøger. De digitale formater vinder derudover mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på smartphone eller tablet. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

"Spor, Komplekse tal" af Uwe Timm

Det er muligt at købe Uwe Timms "Spor, Komplekse tal" som hæftet. At en bog er hæftet betyder, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Bogen kan købes hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Malling Beck.

"For øjeblikket 1, Samtidskunst, C-niveau" af Uwe Timm

Det er muligt at købe Uwe Timms "For øjeblikket 1, Samtidskunst, C-niveau" som indbundet. At en bog er indbundet vil sige, at siderne er syet sammen. Bøgerne vil derudover ofte have smudsomslag. Det er Alinea, der har publiceret bogen, og den er tilgængelig hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Uwe Timm