Bog & idéV. Axelsen

Bøger skrevet af V. Axelsen

Læs mere om V. Axelsen
2 produkter
2 produkter
Basiskemi C, 2. udgave
Basiskemi C, 2. udgaveV. Axelsen
329,95 DKK
Hardback
(0)
Basiskemi C, 2. udgave
Basic Chemistry C
BOEGERTILSTAERKPRIS
Basic Chemistry CV. Axelsen
332,96 DKK
Hæftet
(1)
Basic Chemistry C

Mere om V. Axelsen

På den digitale boghylde hos Bog & idé ser du et stort antal bøger af V. Axelsen. På listen nedenfor finder du de seneste af Axelsens bogudgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Basiskemi C, 2. udgave." udgivet af Haase og Søns Forlag A/S - "Basiskemi B Xperimentér" i serien "Basiskemi" udgivet af Haase og Søns Forlag A/S - "Basic Chemistry C " i serien "Basiskemi" udgivet af Praxis Forlag A/S - "Basiskemi C. Facit" i serien "Basiskemi" udgivet af Haase & Søns Forlag as - "Basiskemi C." i serien "Basiskemi" udgivet af Haase og Søns Forlag A/S - "Basiskemi B" i serien "Basiskemi" udgivet af Haase og Søns Forlag A/S

V. Axelsens bøger

Der er seks tilgængelige udgivelser af V. Axelsen hos Bog & idé. Få fingrene i din yndlings allerede i dag. Du kan bestille V. Axelsen bøger i flere forskellige formater. V. Axelsen bøger er desuden udgivet i flere forskellige serier, og de er udgivet af flere forskellige forlag.

Når du har valgt bøgerne, du gerne vil bestille, skal du først og fremmest finde ud af, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. De fysiske bøger kan vælges ofte i fire forskellige typer af formater. Formaterne gælder de klassiske hardback og indbundet samt de lidt mere prisvenlige paperback og hæftet. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen eksempelvis er blevet eftertragtet at læse på tablet, mens lydbogen er smart at have i ørene, mens du laver andre ting. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

"Basiskemi C, 2. udgave." af V. Axelsen

Hos Bog & idé er "Basiskemi C, 2. udgave." tilgængelig som hardback. Med hardback har du en bog af høj kvalitet, der, grundet sit hårde omslag, godt kan tåle at komme med ud og rejse, hvor den kan blive udsat for slag, skidt og snavs. Bogen er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Haase og Søns Forlag A/S.

"Basiskemi B Xperimentér" af V. Axelsen

Hos Bog & idé er "Basiskemi B Xperimentér" tilgængelig som spiralryg. Endnu en af V. Axelsen skønne bøger, som er værd at læse. Bogen er med i Axelsens serie "Basiskemi". Det er Haase og Søns Forlag A/S, der har publiceret bogen, og den er tilgængelig hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
V. Axelsen