Bog & idéVagn Greve

Bøger skrevet af Vagn Greve

Læs mere om Vagn Greve
4 produkter
4 produkter
Statens penge, statens straf
Statens penge Statens strafVagn Greve
369,95 DKK
EBOG
(0)
Statens penge Statens straf
Træk af kolonistrafferetten i komparativ belysning
Træk af kolonistrafferetten i komparativ belysningVagn Greve
249,95 DKK
EBOG
(0)
Træk af kolonistrafferetten i komparativ belysning
Studien zum dänischen Strafrecht
Studien zum dänischen StrafrechtVagn Greve
349,95 DKK
EBOG
(0)
Studien zum dänischen Strafrecht
Forbrydelserne
ForbrydelserneThomas Elholm
159,95 DKK
EBOG
(0)
Forbrydelserne

Mere om Vagn Greve

Vi har hos Bog & idé en del bøger fra Vagn Greve. Nedenfor har vi lavet en liste, hvor du kan finde bøger fra Greve.
Bøgerne fra Vagn Greve kan købes på forskellige sprog. Du kan se de tilgængelig sprog på den enkelte bog.
- "Kommenteret straffelov" udgivet af Djøf Forlag - "Statens penge, statens straf" udgivet af Jurist- og Økonomforbundet - "Kommenteret straffelov. Speciel del" udgivet af Jurist- og Økonomforbundet - "Træk af kolonistrafferetten i komparativ belysning" udgivet af Jurist- og Økonomforbundet - "Studien zum dänischen Strafrecht" udgivet af DJØF - "Criminal Law Denmark" udgivet af Djøf Forlag - "Kommenteret straffelov Alm.del." udgivet af DJØF - "Forbryderen, medmenneske eller fjende - og andre artikler" udgivet af Jurist- og Økonomforbundet - "Træk af kolonistrafferetten i komparativ belysning" udgivet af Jurist- og Økonomforbundet - "Kommenteret Straffeloven spec. del. 10. udg." udgivet af DJØF - "Forbrydelserne" udgivet af DJØF - "Hovedlinjer i erhvervsstrafferetten" udgivet af DJØF - "Bånd på hånd og mund" udgivet af Jurist- og Økonomforbundet - "Det strafferetlige ansvar" udgivet af Jurist- og Økonomforbundet - "Straffene" udgivet af Jurist- og Økonomforbundet - "Færdselsstrafferet" udgivet af DJØF - "Studien zum dänischen Strafrecht" udgivet af DJØF - "Criminal Law Denmark" udgivet af DJØF

Bøger af Vagn Greve

Der er 18 tilgængelige udgivelser af Vagn Greve hos Bog & idé. Få fingrene i din yndlings allerede nu. Du kan bestille Vagn Greve bøger i forskellige formater. Greves bøger er desuden lavet i en serie, og de er udgivet af flere forskellige forlag.

Inden du køber den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. De fysiske bøger findes typisk i fire forskellige typer af formater. Formaterne inkluderer de traditionelle hardback og indbundet samt de lidt billigere paperback og hæftet. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen blandt andet er blevet populær at læse på tablet, mens lydbogen er fantastisk at have i ørene, mens du laver andre ting. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

Vagn Greves "Kommenteret straffelov"

Hos Bog & idé er "Kommenteret straffelov" tilgængelig som hardback. Det hårde omslag på hardback-bøger giver bogen en høj kvalitet og sikrer, at den holdbar, uanset hvor du tager den med hen. Bogen findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Djøf Forlag.

Vagn Greve "Statens penge, statens straf"

Hos Bog & idé er "Statens penge, statens straf" tilgængelig som pdf. Dette er en også en skøn bog fra Greve, som du godt kan glæde dig til at nyde. Bogen kan købes online hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Jurist- og Økonomforbundet.
Detaljer
Fulde navn:
Vagn Greve