Bog & idéVagn Lyhne

Bøger skrevet af Vagn Lyhne

Læs mere om Vagn Lyhne
6 produkter
6 produkter
Paris
BOEGERTILSTAERKPRIS
ParisNiels Lan Doky
165,96 DKK
Hæftet
(0)
Paris
Om pædagogik KKK
BOEGERTILSTAERKPRIS
Om pædagogik KKKImmanuel Kant
179,96 DKK
Hæftet
(0)
Om pædagogik KKK
Panoptikon KKK
BOEGERTILSTAERKPRIS
Panoptikon KKKJeremy
199,16 DKK
Hæftet
(0)
Panoptikon KKK
Anarkismens tid
Anarkismens tidPeter Kropotkin
149,95 DKK
EBOG
(0)
Anarkismens tid
Gotik KKK
BOEGERTILSTAERKPRIS
Gotik KKKVagn Lyhne og Erwin Panofsky
199,16 DKK
Hæftet
(0)
Gotik KKK
Om pædagogik KKK
Om pædagogikImmanuel Kant
149,95 DKK
EBOG
(0)
Om pædagogik

Mere om Vagn Lyhne

Vi har hos Bog & idé en del bøger af Vagn Lyhne. Nedenfor har vi lavet en liste, hvor du kan se nyeste bogudgivelser fra Lyhne.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Anarkismens tid" i serien "Bureauets lommebibliotek" udgivet af Det Poetiske Bureaus Forlag - "paris" udgivet af Aarhus Universitetsforlag - "Lægerne, maleren og de monomane" udgivet af Medusa - "Paris" udgivet af Aarhus Universitetsforlag - "Gotik" i serien "Kulturklassiker Klim" udgivet af Klim - "Som i et syn" udgivet af Klim - "Læremesteren" i serien "OpSkrifter" udgivet af Klim

Mere om Vagn Lyhnes bøger

Du kan bestille syv bøger af Vagn Lyhne her hos Bog & idé. Få fingrene i din yndlings allerede i dag. Bøgerne fra Vagn Lyhne kan købes i samtlige formater. Vagn Lyhne bøger er desuden skrevet i flere forskellige serier, og det er flere forskellige forlag, der har udgivet dem.

Når du har valgt en eller flere bøger, du gerne vil læse, skal du først og fremmest finde ud af, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. Bestiller du en trykt bog, kan du ofte vælge mellem fire forskellige formater, herunder indbundet, hardback, paperback og hæftet. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen blandt andet er blevet eftertragtet at læse på tablet, mens lydbogen er smart at have i ørene, mens du laver andre ting. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

Vagn Lyhnes "Anarkismens tid"

Hos Bog & idé er "Anarkismens tid" tilgængelig som paperback. Med en bog i paperback har du et blødt omslag, der kan gøre bogen nemmere at bladre i. Bogen er med i serien "Bureauets lommebibliotek". Bogen er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Det Poetiske Bureaus Forlag.

Vagn Lyhne "paris"

Det er muligt at købe Vagn Lyhnes "paris" som hæftet. At en bog er hæftet betyder, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Det er Aarhus Universitetsforlag, der har udgivet bogen, og den er tilgængelig hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Vagn Lyhne