Bog & idéVagn Nørgaard Eskesen

Bøger skrevet af Vagn Nørgaard Eskesen

Læs mere om Vagn Nørgaard Eskesen
3 produkter
3 produkter
Medicinsk Kompendium 19. udgave
BOEGERTILSTAERKPRIS
Medicinsk Kompendium 19. udgaveKarin Armbruster
2429,96 DKK
Indbundet
(0)
Medicinsk Kompendium 19. udgave
Basisbog i medicin og kirurgi
Basisbog i medicin og kirurgiSøren Schwartz Sørensen
1109,95 DKK
Indbundet
(0)
Basisbog i medicin og kirurgi
Ortopædkirurgi
OrtopædkirurgiKai Døssing
449,95 DKK
Hæftet
(0)
Ortopædkirurgi

Mere om Vagn Nørgaard Eskesen

Vagn Nørgaard Eskesen har mange bøger, der er til salg hos Bog & idé. Tag et kig på nedenstående liste hvor du har Eskesens bogudgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Medicinsk Kompendium 19. udgave" udgivet af Gyldendal - "Den akutte patient" udgivet af Munksgaard - "Den akutte patient" udgivet af Gyldendal - "Den akutte patient" udgivet af Munksgaard - "Basisbog i medicin og kirurgi" udgivet af Gyldendal - "Ortopædkirurgi" udgivet af Gyldendal

Bøger skrevet af Vagn Nørgaard Eskesen

Du kan bestille seks bøger af Vagn Nørgaard Eskesen her hos Bog & idé. Hvis du har fundet din yndlings bog, kan du bestille den allerede nu. Du kan bestille Vagn Nørgaard Eskesen bøger i udvalgte formater. Eskesens bøger er desuden skrevet i en serie, og det er flere forskellige forlag, der har udgivet dem.

Når du har valgt den eller de bøger, du gerne vil bestille, skal du først og fremmest finde ud af, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. Hvis du vælger at købe din bog i et trykt format, kan du ofte vælge mellem hårde eller bløde omslag. De klassiske hårde omslag er indbundet og hardback, mens de bløde omslag gælder for den billigere paperback samt hæftet bøger. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

"Medicinsk Kompendium 19. udgave" af Vagn Nørgaard Eskesen

Hos Bog & idé er "Medicinsk Kompendium 19. udgave" tilgængelig som indbundet. En indbundet bog har tit et smudsomslag, og så har den sammensyede sider af høj papir- og trykkvalitet. Bogen er til salg hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Gyldendal.

"Den akutte patient" af Vagn Nørgaard Eskesen

"Den akutte patient" er til salg som indbundet. En indbundet bog har ofte et smudsomslag, og så har den sammensyede sider af høj papir- og trykkvalitet. Bogen kan købes hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Munksgaard.
Detaljer
Fulde navn:
Vagn Nørgaard Eskesen