Bog & idéValdemar Hanøl

Bøger skrevet af Valdemar Hanøl

Læs mere om Valdemar Hanøl
1 produkter
1 produkter
Sølvhjerneskallerne
SølvhjerneskallerneValdemar Hanøl
45,95 DKK
e-bog
(0)
Sølvhjerneskallerne

Mere om Valdemar Hanøl

På den digitale boghylde hos Bog & idé kan du købe et stort antal bøger fra Valdemar Hanøl. På listen nedenfor ser du Hanøls nyeste bøger.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Sølvhjerneskallerne" i serien "Eventyr fortalte for børn" udgivet af Arne Herløv Petersen - "Den elvte planet" udgivet af Science Fiction Cirklen

Mere om Valdemar Hanøls bøger

Valdemar Hanøl har to bøger online her hos Bog & idé. Hvis du har fundet din favorit bog, kan du bestille den allerede nu. Du kan købe Valdemar Hanøl bøger i samtlige formater. Hanøls bøger er desuden skrevet i en serie, og det er flere forskellige forlag, der har publiceret dem.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det klassiske valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, ofte er mere prisvenlig. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen eksempelvis er blevet populær at læse på tablet, mens lydbogen er ideel at have i ørene, mens du laver andre ting. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

Valdemar Hanøls "Sølvhjerneskallerne"

Hos Bog & idé er "Sølvhjerneskallerne" tilgængelig som e-bog. Det vil sige, at du kan læse "Sølvhjerneskallerne" fra din foretrukne enhed, når og hvor du vil. Når du har gennemført købet af e-bogen, kan du downloade den, og så er du ellers klar til at læse. Bogen er med i serien "Eventyr fortalte for børn". Bogen findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Arne Herløv Petersen.

Valdemar Hanøl "Den elvte planet"

Hos Bog & idé er "Den elvte planet" tilgængelig som hæftet. En hæftet udgave vil sige, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Det er Science Fiction Cirklen, der har publiceret bogen, og den er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Valdemar Hanøl