Bog & idéValdemar Kjærulff

Bøger skrevet af Valdemar Kjærulff

Læs mere om Valdemar Kjærulff
2 produkter
2 produkter
Amerika18
BOEGERTILSTAERKPRIS
Amerika18Valdemar Kjærulff
66,36 DKK
Hæftet
(0)
Amerika18
Akkurat som sælerne
BOEGERTILSTAERKPRIS
Akkurat som sælerneValdemar Kjærulff
116,16 DKK
Hæftet
(0)
Akkurat som sælerne

Mere om Valdemar Kjærulff

Der findes flere bøger af Valdemar Kjærulff online her hos Bog & idé. Nedenfor har vi listet de seneste bogudgivelser fra Kjærulff.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Akkurat som sælerne" udgivet af www.ritaschmidtsoerensen.dk - "Amerika18" udgivet af Forlaget Emeritus - "Afløbsrens" udgivet af Forlaget Emeritus

Mere om Valdemar Kjærulffs bøger

Du kan bestille tre bøger af Valdemar Kjærulff her hos Bog & idé. Find dine favoritter allerede nu. Bøgerne fra Kjærulff fås kun som hæftet. Bøgerne af Kjærulff er kun en del af enkelt serie, og de er publiceret af flere forskellige forlag.

Når du har valgt en eller flere bøger, du gerne vil læse, skal du først og fremmest vælge, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. Hvis du vælger at bestille din bog i et trykt format, kan du typisk vælge mellem hårde eller bløde omslag. De klassiske hårde omslag er hardback og indbundet, mens de bløde omslag omfatter den billigere paperback samt hæftet bøger. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen eksempelvis er blevet eftertragtet at læse på tablet, mens lydbogen er ideel at have i ørene, mens du laver andre ting. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

Valdemar Kjærulffs "Akkurat som sælerne"

Hos Bog & idé er "Akkurat som sælerne" tilgængelig som hæftet. En hæftet udgave vil sige, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Bogen er tilgængelig hos Bog & idé på dansk og er udgivet af www.ritaschmidtsoerensen.dk.

Valdemar Kjærulff "Amerika18"

"Amerika18" er tilgængelig som hæftet. En hæftet udgave vil sige, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Det er Forlaget Emeritus, der har udgivet bogen, og den er til salg hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Valdemar Kjærulff