Bog & idéValentina Camerini

Bøger skrevet af Valentina Camerini

Læs mere om Valentina Camerini
3 produkter
3 produkter
Historien om Greta - Du er ikke for lille til at gøre noget stort
STREAM
Historien om Greta - Du er ikke for lille til at gøre noget stortValentina Camerini
69,95 DKK
Lydbog
(0)
Historien om Greta - Du er ikke for lille til at gøre noget stort
Historien om Greta
BOEGERTILSTAERKPRIS
Historien om GretaValentina Camerini
124,46 DKK
Hæftet
(0)
Historien om Greta
Historien om Greta
Historien om Greta Valentina Camerini
199,95 DKK
EBOG
(0)
Historien om Greta

Mere om Valentina Camerini

Valentina Camerini har forskellige bøger, der er til salg hos Bog & idé. Tag et kig på nedenstående liste hvor du har Camerinis nyeste udgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Historien om Greta - Du er ikke for lille til at gøre noget stort" udgivet af SAGA Egmont - "Historien om Greta " udgivet af Forlaget Mellemgaard - "Historien om Greta" udgivet af Forlaget mellemgaard

Mere om Valentina Camerinis bøger

Der er tre tilgængelige udgivelser af Valentina Camerini hos Bog & idé. Find din yndlings og køb den allerede i dag. Bøgerne fra Valentina Camerini fås i et udvalg af formater. Camerinis bøger er desuden lavet i en serie, og det er flere forskellige forlag, der har udgivet dem.

Når du har valgt den eller de bøger, du gerne vil læse, skal du først og fremmest beslutte dig for, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det traditionelle valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, ofte er billigere. De digitale formater vinder derudover mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på smartphone eller tablet. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

Valentina Camerinis "Historien om Greta - Du er ikke for lille til at gøre noget stort"

Det er muligt at købe Valentina Camerinis "Historien om Greta - Du er ikke for lille til at gøre noget stort" som lydbog. Valentina Camerinis "Historien om Greta - Du er ikke for lille til at gøre noget stort" fås også som lydbog, der kan downloades som mp3-fil efter aflsuttet køb. Så kan du have bogen med dig i dine daglige gøremål eller lytte til den, mens du er ude af huset. Det er SAGA Egmont, der har publiceret bogen, og den kan købes online hos Bog & idé på dansk.

Valentina Camerini "Historien om Greta "

Hos Bog & idé er "Historien om Greta " tilgængelig som ebog. Hvis du køber "Historien om Greta " som e-bog, kan du downloade den på enhver enhed, så snart du har færdiggjort dit køb. Herefter er det lige til at gå i gang med at læse den. Det er Forlaget Mellemgaard, der har udgivet bogen, og den er tilgængelig hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Valentina Camerini