Bog & idéValerie Crespi-Green

Bøger skrevet af Valerie Crespi-Green

Læs mere om Valerie Crespi-Green
2 produkter
2 produkter
Mallorca: 6 car tours, 90 long and short walks
Mallorca: 6 car tours, 90 long and short walksValerie Crespi-Green
239,95 DKK
Hæftet
(0)
Mallorca: 6 car tours, 90 long and short walks
Mallorca Walk & Eat
Mallorca Walk & EatValerie Crespi-Green
139,95 DKK
HÆFTET
(0)
Mallorca Walk & Eat

Mere om Valerie Crespi-Green

På den digitale boghylde hos Bog & idé ser du et stort antal bøger fra Valerie Crespi-Green. Nedenfor har vi lavet en liste, hvor du kan finde seneste bogudgivelser fra Crespi-Green.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig engelsk.
- "Walk & Eat Mallorca" udgivet af Sunflower Books - "Landscapes of Mallorca" udgivet af Sunflower Books - "Mallorca Walk & Eat " i serien "Sunflower Landscapes" udgivet af Sunflower Books - "Mallorca Walk & Eat" i serien "Sunflower Walk & Eat" udgivet af Sunflower Books - "Landscapes of Mallorca" i serien "Sunflower Landscapes" udgivet af Sunflower Books

Mere om Valerie Crespi-Greens bøger

Der er fem tilgængelige bøger af Valerie Crespi-Green hos Bog & idé. Køb dine favoritter allerede i dag. Bøgerne fra Valerie Crespi-Green kommer i et udvalg af formater. Derudover er bøgerne fra Crespi-Green udgivet i serier, og de er udgivet af Sunflower Books.

Når du har fundet bøgerne, du gerne vil bestille, skal du først og fremmest vælge, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det klassiske valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, ofte er mere prisvenlig. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen blandt andet er blevet populær at læse på tablet, mens lydbogen er ideel at have i ørene, mens du laver andre ting. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

Valerie Crespi-Greens "Walk & Eat Mallorca"

Glæd dig til at læse denne fantastiske bog fra Valerie Crespi-Green. Det er Sunflower Books, der har publiceret bogen, og den kan købes online hos Bog & idé på engelsk.

Valerie Crespi-Green "Landscapes of Mallorca"

"Landscapes of Mallorca" er tilgængelig som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Det er Sunflower Books, der har publiceret bogen, og den er tilgængelig hos Bog & idé på engelsk.
Detaljer
Fulde navn:
Valerie Crespi-Green