Bog & idéValerie Solanas

Bøger skrevet af Valerie Solanas

Læs mere om Valerie Solanas
3 produkter
3 produkter
SCUM Manifest
SCUM ManifestValerie Solanas
99,95 DKK
Hæftet
(5)
SCUM Manifest
SCUM Manifest
SCUM ManifestValerie Solanas
79,95 DKK
EBOG
(2)
SCUM Manifest
SCUM Manifest
STREAM
SCUM ManifestValerie Solanas
79,95 DKK
Lydbog
(4)
SCUM Manifest

Mere om Valerie Solanas

På den digitale boghylde hos Bog & idé ser du et stort antal bøger skrevet af Valerie Solanas. Nedenfor har vi listet bøgerne fra Solanas.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "SCUM Manifest" udgivet af Grif - "SCUM" udgivet af Grif - "Scum Manifest" udgivet af Forlaget Grif - "SCUM Manifest" udgivet af C&K - "SCUM Manifest" udgivet af C&K

Bøger skrevet af Valerie Solanas

Du kan finde fem bøger af Valerie Solanas her hos Bog & idé. Få fingrene i din yndlings allerede i dag. Bøgerne fra Valerie Solanas fås i flere formater. Solanas' bøger er desuden skrevet i en serie, og de er udgivet af flere forskellige forlag.

Når du har valgt den eller de bøger, du gerne vil læse, skal du først og fremmest finde ud af, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. De trykte bøger findes typisk i fire forskellige typer af formater. Formaterne gælder de klassiske hardback og indbundet samt de lidt billigere paperback og hæftet. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen blandt andet er blevet populær at læse på tablet, mens lydbogen er god at have i ørene, mens du laver andre ting. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

"SCUM Manifest" af Valerie Solanas

Hos Bog & idé er "SCUM Manifest" tilgængelig som lydbog. Du kan desuden altid have "SCUM Manifest" af Valerie Solanas med dig, hvis du køber bogen som lydbog. Efter du har færdiggjort købet, kan du downloade bogen som mp3-fil og lytte til den på din computer, tablet eller smartphone, når du har lyst, og hvor du har lyst. Bogen er til salg hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Grif.

Valerie Solanas "SCUM"

Hos Bog & idé er "SCUM" tilgængelig som ebog. Hvis du køber "SCUM" som e-bog, kan du downloade den på enhver enhed, så snart du har færdiggjort dit køb. Herefter er det lige til at gå i gang med at læse den. Det er Grif, der har udgivet bogen, og den er tilgængelig hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Valerie Solanas