Bog & idéValerio Massimo Manfredi

Bøger skrevet af Valerio Massimo Manfredi

Læs mere om Valerio Massimo Manfredi
1 produkter
1 produkter
Sentimento italiano
Sentimento italianoValerio Massimo Manfredi
69,95 DKK
Lydbog
(0)
Sentimento italiano

Mere om Valerio Massimo Manfredi

Bog & idé tilbyder et bredt udbud af bøger, der er skrevet af Valerio Massimo Manfredi. Nedenfor har vi listet bøgerne fra Manfredi.
Bøgerne fra Valerio Massimo Manfredi tilbydes på udvalgte sprog. Du kan se de tilgængelig sprog på den enkelte bog.
- "Alexander Ammons spådom" i serien "Alexander" udgivet af Borgen - "The last Legion" udgivet af Pan Books / Needful Things

Bøger skrevet af Valerio Massimo Manfredi

Der er to tilgængelige bøger af Valerio Massimo Manfredi hos Bog & idé. Hvis du har fundet din favorit bog, kan du bestille den allerede nu. Manfredis bøger kommer i forskellige formater. Manfredis bøger er desuden lavet i en serie, og det er flere forskellige forlag, der har publiceret dem.

Inden du køber den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. De fysiske bøger kommer typisk i fire forskellige typer af formater. Formaterne gælder de traditionelle hardback og indbundet samt de lidt billigere paperback og hæftet. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen blandt andet er blevet eftertragtet at læse på tablet, mens lydbogen er oplagt at have i ørene, mens du laver andre ting. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

Valerio Massimo Manfredis "Alexander Ammons spådom"

Det er muligt at købe Valerio Massimo Manfredis "Alexander Ammons spådom" som hæftet. En hæftet udgave betyder, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Bogen er en del af Manfredis serie "Alexander". Bogen er tilgængelig hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Borgen.

"The last Legion" af Valerio Massimo Manfredi

"The last Legion" er til salg som paperback. Med en bog i paperback har du et blødt omslag, der kan gøre bogen nemmere at bladre i. Det er Pan Books / Needful Things, der har publiceret bogen, og den er til salg hos Bog & idé på engelsk.
Detaljer
Fulde navn:
Valerio Massimo Manfredi