Bog & idéValter Loll

Bøger skrevet af Valter Loll

Læs mere om Valter Loll
1 produkter
1 produkter
Måleteknik
MåleteknikJørgen Meinertz & Valter Loll
449,95 DKK
(0)
Måleteknik

Mere om Valter Loll

Der er flere bøger af Valter Loll tilgængelig online hos Bog & idé. Nedenfor har vi listet bøgerne fra Loll.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Måleteknik" udgivet af Akademisk Forlag - "Måleteknik" i serien "Kvalitetsstyring og Måleteknik" udgivet af Praxis - "Asset management - sådan opfyldes de tekniske krav i ISO 55001 " i serien "DS-håndbog" udgivet af Dansk Standard

Mere om Valter Lolls bøger

Valter Loll har tre bøger , der kan købes her hos Bog & idé. Hvis du har fundet din favorit bog, kan du købe den allerede i dag. Lolls bøger kommer i flere forskellige formater. Derudover er bøgerne fra Loll inddelt i serier, og de er udgivet af flere forskellige forlag.

Inden du køber den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. De trykte bøger kan vælges ofte i fire forskellige typer af formater. Formaterne gælder de klassiske hardback og indbundet samt de lidt mere prisvenlige paperback og hæftet. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

"Måleteknik" af Valter Loll

Glæd dig til at læse denne skønne bog fra Valter Loll. Det er Akademisk Forlag, der har udgivet bogen, og den findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk.

Valter Loll "Måleteknik"

"Måleteknik" er til salg som indbundet. En indbundet bog har tit et smudsomslag, og så har den sammensyede sider af høj papir- og trykkvalitet. Bogen er med i serien "Kvalitetsstyring og Måleteknik". Det er Praxis, der har udgivet bogen, og den findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Valter Loll