Bog & idéValter Tarp

Bøger skrevet af Valter Tarp

Læs mere om Valter Tarp
1 produkter
1 produkter
Specialpædagogik - en grundbog
BOEGERTILSTAERKPRIS
Specialpædagogik - en grundbogAnne Vibeke Fleischer
404,96 DKK
Indbundet
(0)
Specialpædagogik - en grundbog

Mere om Valter Tarp

Valter Tarp har en del bøger, der er til salg hos Bog & idé. Tag et kig på nedenstående liste hvor du finder Tarps udgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Hemisfærespecifik læsetræning" udgivet af Danmarks Lærerhøjskole, Institut for Pædagogik og Psykologi - "Specialpædagogik - en grundbog" udgivet af Gyldendal

Mere om Valter Tarps bøger

Du kan finde to bøger af Valter Tarp her hos Bog & idé. Find dine favoritter allerede nu. Bøgerne fra Valter Tarp kommer i forskellige formater. Tarps bøger er desuden udgivet i en serie, og det er flere forskellige forlag, der har udgivet dem.

Inden du køber den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Hvis du vælger at bestille din bog i et fysisk format, kan du typisk vælge mellem bløde eller hårde omslag. De klassiske hårde omslag er indbundet og hardback, mens de bløde omslag gælder for den billigere paperback samt hæftet bøger. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

"Hemisfærespecifik læsetræning" af Valter Tarp

Hvis du endnu ikke har læst denne fantastiske bog fra Tarp, kan du godt glæde dig. Bogen findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Danmarks Lærerhøjskole, Institut for Pædagogik og Psykologi.

Valter Tarp "Specialpædagogik - en grundbog"

Hos Bog & idé er "Specialpædagogik - en grundbog" tilgængelig som indbundet. At en bog er indbundet vil sige, at siderne er syet sammen. Bøgerne vil desuden ofte have smudsomslag. Bogen er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Gyldendal.
Detaljer
Fulde navn:
Valter Tarp