Bog & idéVan Liemt

Bøger skrevet af Van Liemt

Læs mere om Van Liemt
3 produkter
3 produkter
Allan Falk 5: Kommissær Dior
BOEGERTILSTAERKPRIS
Allan Falk 5: Kommissær DiorZidrou
82,96 DKK
Indbundet
(0)
Allan Falk 5: Kommissær Dior
Allan Falk 4: Faldet for Frankrig
BOEGERTILSTAERKPRIS
Allan Falk 4: Faldet for FrankrigVan Liemt
82,96 DKK
Indbundet
(0)
Allan Falk 4: Faldet for Frankrig
Allan Falk 6: Mord på væddeløbsbanen
BOEGERTILSTAERKPRIS
Allan Falk 6: Mord på væddeløbsbanenMord på væddeløbsbanen
174,26 DKK
Indbundet
(0)
Allan Falk 6: Mord på væddeløbsbanen

Mere om Van Liemt

Van Liemt har forskellige bøger, der er tilgængelig online hos Bog & idé. På listen nedenfor har du de nyeste af Liemts udgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Allan Falk 5: Kommissær Dior" udgivet af Forlaget Zoom - "Allan Falk 4: Faldet for Frankrig" udgivet af Forlaget Zoom - "Allan Falk 3: Sådan begår du mord " i serien "Allan Falk" udgivet af Forlaget Zoom - "Allan Falk 2: Mord i en fransk have" i serien "Allan Falk" udgivet af Forlaget Zoom - "Allan Falk 1: R.I.P., Falk!" i serien "Allan Falk" udgivet af Forlaget Zoom

Bøger af Van Liemt

Der er fem tilgængelige bogudgivelser af Van Liemt hos Bog & idé. Køb dine favoritter allerede nu. Du kan kun købe bøgerne fra Liemt som indbundet. Liemt har desuden skrevet bøgerne som en del af flere serier, og så er bøgerne udgivet af Forlaget Zoom.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. De fysiske bøger findes typisk i fire forskellige typer af formater. Formaterne omfatter de klassiske hardback og indbundet samt de lidt billigere paperback og hæftet. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

Van Liemts "Allan Falk 5: Kommissær Dior"

Hos Bog & idé er "Allan Falk 5: Kommissær Dior" tilgængelig som indbundet. Bøger der er indbundne har et hårdt omslag, og det er den type af de trykte bøger, der har den højeste kvalitet. Siderne er syet sammen, og uden om selve bogen er der typisk et smudsomslag. Bogen findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Forlaget Zoom.

Van Liemt "Allan Falk 4: Faldet for Frankrig"

Hos Bog & idé er "Allan Falk 4: Faldet for Frankrig" tilgængelig som indbundet. En indbundet bog har normalt et smudsomslag, og så har den sammensyede sider af høj papir- og trykkvalitet. Det er Forlaget Zoom, der har udgivet bogen, og den kan købes online hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Van Liemt