Bog & idéVandana Shiva

Bøger skrevet af Vandana Shiva

Læs mere om Vandana Shiva
3 produkter
3 produkter
Oikonomia: At bringe økonomien tilbage til jorden
BOEGERTILSTAERKPRIS
Oikonomia: At bringe økonomien tilbage til jordenVandana Shiva
66,36 DKK
Hæftet
(0)
Oikonomia: At bringe økonomien tilbage til jorden
Geraubte Ernte - Biodiversität und Ernährungspolitik
Geraubte Ernte - Biodiversität und ErnährungspolitikVandana Shiva
69,95 DKK
Lydbog
(0)
Geraubte Ernte - Biodiversität und Ernährungspolitik
Kvinder i Skoven
BOEGERTILSTAERKPRIS
Kvinder i SkovenVandana Shiva
74,66 DKK
Hæftet
(0)
Kvinder i Skoven

Mere om Vandana Shiva

Vi har hos Bog & idé flere bøger skrevet af Vandana Shiva. Tag et kig på nedenstående liste hvor du ser Shivas seneste bogudgivelser.
Leder du efter en bog på et bestemt sprog? Vandana Shivas bøger tilbydes på flere sprog. Du kan se de tilgængelig sprog på den enkelte bog.
- "Krig om vand" udgivet af Klim - "Oikonomia: At bringe økonomien tilbage til jorden" udgivet af Laboratoriet for Æstetik & Økologi - "Geraubte Ernte - Biodiversität und Ernährungspolitik" udgivet af SAGA Egmont - "Der Kampf um das blaue Gold - Ursachen und Folgen der Wasserverknappung" udgivet af SAGA Egmont

Vandana Shivas bøger

Der er fire tilgængelige bøger af Vandana Shiva hos Bog & idé. Hvis du har fundet din yndlings bog, kan du købe den allerede i dag. Du kan købe Vandana Shiva bøger i udvalgte formater. Shivas bøger er desuden lavet i en serie, og det er flere forskellige forlag, der har udgivet dem.

Inden du køber den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Hvis du vælger at bestille din bog i et trykt format, kan du typisk vælge mellem bløde eller hårde omslag. De klassiske hårde omslag er indbundet og hardback, mens de bløde omslag dækker over den prisvenlige paperback samt hæftet bøger. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

Vandana Shivas "Krig om vand"

Glæd dig til at nyde denne skønne bog fra Vandana Shiva. Det er Klim, der har publiceret bogen, og den kan købes hos Bog & idé på dansk.

Vandana Shiva "Oikonomia: At bringe økonomien tilbage til jorden"

Det er muligt at købe Vandana Shivas "Oikonomia: At bringe økonomien tilbage til jorden" som hæftet. En hæftet udgave betyder, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Det er Laboratoriet for Æstetik & Økologi, der har udgivet bogen, og den er tilgængelig hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Vandana Shiva